Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  12:54 πμ
Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015 15:40

Το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας πρόσφερε τρόφιμα στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το  ΚΤΕΛ Αιτ/νίας προσέφερε στο «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Αγρινίου τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ζυμαρικά, όσπρια) προκειμένου να μοιραστούν σε άπορες οικογένειες.

Τα τρόφιμα προσέφερε αντιπροσωπεία του Δ.Σ  του ΚΤΕΛ Αιτ/νίας και τα παρέλαβε ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου.

Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής ευχαρίστησε  για την ευγενική  προσφορά, αναφέροντας:  «Πρωτοβουλίες όπως αυτή του ΚΤΕΛ Αιτ/νίας είναι  συγκινητικές κι αξιέπαινες, καθώς στις δράσεις του Δήμου κι απλών ανθρώπων προς συμπολίτες μας που βιώνουν εντονότερα την κρίση, έρχεται να προστεθεί η αλληλεγγύη επιχειρήσεων και φορέων. Αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα.

Τα τρόφιμα  θα διανεμηθούν διαμέσου του Κοινωνικού Παντοπωλείου σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Στόχος του Δήμου Αγρινίου είναι το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι  να στρωθεί για όλους» κατέληξε.

πηγή: http://agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1702 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News