Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020 18:33

Θες να... «κολλήσει σαν γραμματόσημο»; - Δες τι πρέπει να κάνεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το να του δείχνεις ότι τον θέλεις είναι άκρως φυσιολογικό. Το να δείχνεις όμως ότι τον θέλεις τόσο πολύ που δε μπορείς χωρίς αυτόν, προφανώς και θα τον ξενερώσει πάρα πολύ. Δείξε την αδιαφορία που πρέπει να δείξεις.

Ορίστε τι πρέπει να κάνεις για να... κολλήσει σαν γραμματόσημο:

  • Αδιαφορία

Αν αρχίσεις να αδιαφορείς ακόμη και σε απλά καθημερινά πράγματα εκτός του ότι θα σε και εσένα για αδιάφορη και στον «κόσμο σου», θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Δίνε λίγη αγάπη, εξαφανίσου. Σκωτσέζικο ντουζ. Γιατί αν συζήτησες μαζί του και δεν κατάλαβε, πρέπει να μπει στη θέση σου. Το θέμα είναι να του δείχνεις ενδιαφέρον τόσο όσο.

  • Άραξε

Μίλα χαλαρά και στα μηνύματα και γενικά. Μην είσαι απέναντί του λες και περιμένεις πώς και πώς να σου μιλήσει. Είναι πολύ άσχημο και πιεστικό να ξέρει ο άλλος ότι εξαρτάται η ψυχολογία σου από εκείνον αποκλειστικά.

  • Κάνε τα δικά σου

Να αρχίσεις να ασχολείσαι με αυτά που θέλεις και έτσι θα σε θαυμάζει κιόλας. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μια γυναίκα ή έναν άνθρωπο γενικά που έχει ενδιαφέροντα, στόχους και φιλοδοξίες.

Απασχόλησε τον εαυτό σου με πράγματα που σου αρέσουν εσένα και όχι με το πώς θα τον ευχαριστείς.  Δώσε περισσότερο χώρο στον εαυτό σου έτσι ώστε να αναπτύξεις τις ιδέες σου όσο θέλεις. Η αδιαφορία (σου) θα έρθει αργά ή γρήγορα.

  • Δούναι και λαβείν
Άμα σου μιλάει μονολεκτικά ή με σύντομα μηνύματα, τότε μίλα του και εσύ μονολεκτικά ή με σύντομα μηνύματα. Αν το τελευταίο μήνυμα ήταν ένα ξερό «ok» ή «μια χαρά», προφανώς και δε χρειάζεται να απαντήσεις κάτι και στην τελική μην ασχοληθείς καν μαζί του. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι εσύ πρέπει να γεμίζεις το επικοινωνιακό κενό.
 

pronews.gr

 
Διαβάστηκε 5962 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.