Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 12:12

Αγρίνιο: Κοπή πίτας στην έκθεση CANVAS της ΓΕΑ (βίντεο-φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδήλωση κοπής πίτας πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 31/1/2020 βράδυ στον χώρο της έκθεσης CANVAS στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Για την εκδήλωση αυτή μίλησε στην Χρύσα Σπαή ο εμπνευστής της έκθεσης κος Ανδρέας Σκαρτσάρης:

photo 01

photo 02

Ο Ανδρέας Σκαρτσάρης με τον Παναγιώτη Αυγέρη

photo 03

photo 04

«Σήμερα και λίγες μέρες πριν τελειώσει η έκθεση, αποφασίσαμε να κόψουμε την πίτα. Ο πρόεδρος της ΓΕΑ κος  Γ. Θεττάκης έκοψε την πίτα μας. Παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση αρκετοί συλλέκτες και φίλοι. Ήταν μια καλή αφορμή για να ξαναβρεθούμε λίγο πριν το τέλος και ελπίζω να ήταν κατά βάση  μια αρχή και όχι τέλος. Το φλουρί το βρήκε μια επισκέπτρια που ήρθε την τελευταία στιγμή. Το δώρο ήταν ένας δίσκος του συλλέκτη Χρήστου Παππά με την Χάρις Αλεξίου. Η έκθεση θα είναι ακόμη ανοικτή μέχρι το άλλο Σάββατο 8/2/2020 από τις 18:00 έως τις 21:00 καθημερινά. Επίσης θα είναι ανοικτή τα πρωινά και για τα σχολεία. Όλο αυτό το διάστημα πέρασαν πάρα πολλοί επισκέπτες και σχολεία αλλά ακόμα και καλλιτέχνες ή άνθρωποι της τηλεόρασης που βρέθηκαν στην πόλη μας αυτές τις μέρες. Οπως ο Παντελής Θαλασσινός και ο Θέμις Γεωργαντάς. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Χθές πέρασε επίσης από την έκθεση και η προϊσταμένη της Δ/νσης γραμμάτων του Υπουργείου Πολιτισμού κα Αθανασία Παπαθανασίου που κατάγεται από την περιοχή μας και μίλησε με τα πιο ζεστά λόγια για την έκθεση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους επισκέφτηκαν την έκθεση. Καλή χρονιά με υγεία και πολλές μελωδίες.»


Βίντεο: Ανδρέας Κουτσοθανάσης


photo 05

photo 06

photo 08

photo 09

photo 10

photo 11

photo 12

photo 13

photo 14

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 7354 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Φεβρουαρίου 2020 12:24
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033