Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 11:32

Βιντεοπαρουσίαση της Έκθεσης Δίσκων Βινυλίου "CANVAS" στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο του Ανδρέα Κουτσοθανάση με την παρουσίαση της έκθεσης Δίσκων Βινυλίου "CANVAS" στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Η έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.200 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 15 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Η εν λόγω έκθεση θα διαρκέσει έως τις 18 Ιανουαρίου 2020 και το κοινό θα μπορεί να την επισκέπτεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 6:00μ.μ.-9:00μ.μ. και το Σάββατο, 11:00π.μ.-1:00μ.μ., εκτός αργιών.

Διαβάστηκε 7254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 16:34
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis