Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2019 15:24

Κώστας Λύρος: «Επιβάλλεται να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και θα το πετύχουμε»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος  Κώστας Λύρος, με θέμα την ενημέρωση για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει σήμερα ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου,  μετά τους ελέγχους που πραγματοποίησε η νέα δημοτική αρχή τρεις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της. Ο Κώστας Λύρος στην τοποθέτησή του περιέγραψε με «μελανά χρώματα» την σημερινή οικονομική πραγματικότητα του Δήμου, η οποία – όπως τόνισε -  όχι μόνο απέχει αλλά ουδεμία σχέση έχει με ύπαρξη πλεονάσματος στα Ταμεία του.

Ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου επεσήμανε ότι είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να ενημερώνει τους δημότες, στο πλαίσιο της διαφάνειας αλλά και της επιβεβλημένης ανάκτησης της αξιοπιστίας του Δήμου. Υπογράμμισε δε πως η Δημοτική Αρχή έχει την θέληση αλλά και την ικανότητα να ανατρέψει κάθε παθογένεια του παρελθόντος, δημιουργώντας ένα Δήμο ισχυρό κι άξιο για τους δημότες του.

Διαβάστηκε 1125 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.