Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 22:00

Κατάμεστο το Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου στην ημερίδα για τις Ενεργειακές Κοινότητες της Ένωσης Αγρινίου, τα αιολικά έργα και τα φωτοβολταϊκά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με μεγάλη επιτυχία, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και οι 17 Ενεργειακές Κοινότητες που έχει συγκροτήσει για τα αιολικά έργα και τα νέα φωτοβολταϊκά, πραγματοποιεί ενημερωτική εκδήλωση στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

Στην εκδήλωση παρουσιάζονται οι θετικές εξελίξεις σχετικά με το συνολικό επενδυτικό σχέδιο και τα επόμενα βήματα στα αιολικά και φωτοβολταϊκά έργα που θα υλοποιηθούν μέσω των 17 Ενεργειακών Κοινοτήτων.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τα νέα αγροτικά φωτοβολταϊκά, καθώς και για τα φωτοβολταϊκά net metering, μετά και την πρόσφατη τροποποίηση του νομού που παρέχει τη δυνατότητα πώλησης απ’ τους αγρότες σε ποσοστό 75%.

Πρόκειται για επενδύσεις προϋπολογισμού άνω των 300 εκατ. ευρώ, οι οποίες και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 914 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.