Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 00:51

Το «Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων» πραγματοποίησε στο Αγρίνιο την επίσημη παρουσιασή του

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/11/2019 στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ η επίσημη παρουσίαση του «Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων» ή «Ενεργών Πολιτών Αιτωλοακαρνανίας». Πολλοί συμπολίτες μας καθώς και τα ιδρυτικά μέλη του κινήματος παρευρέθηκαν και ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της προσωρινής διοικούσης επιτροπής κο Λάζαρο Τσόλκα για τον σκοπό και τις θέσεις του κινήματος. Στο τέλος της παρουσίασης πραγματοποιήθηκε ενας ενδιαφέρων διάλογος με τους παρευρισκομένους σχετικά με τα τελευταία σημαντικά θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και προέκυψαν ενδιαφέρουσες ιδέες και προτάσεις.

KINETOL 2

KINETOL 3

KINETOL 4

Το AgrinioBestOf.gr ήταν εκεί. Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσης επιτροπής κος Λάζαρος Τσόλκας, Συνταξιούχος ΟΤΕ δήλωσε στην Χρύσα Σπαή: «Δεν ίδρυσα εγω τον σύλλογο, αλλά βρεθήκαμε μερικοί φίλοι που βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας και την απαξίωση του Νομού μας αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα Κίνημα Ενεργών Πολιτών για να βγάζουμε τα θέματα του τόπου μας στο αέρα. Ο σκοπός του Κινήματος Αιτωλοακαρνάνων είναι να σηκώσει τον κόσμο από τις πολυθρόνες και να πάρει πρωτοβουλίες για πολλά προβλήματα που τον ταλανίζουν από χρόνια τον Νομό μας και να καταθέσει ιδέες, δηλαδή ουσιαστικά να αποκτήσουμε μια μεγάλη φωνή όλοι μαζί για να λύσουμε τα προβληματά του τόπου μας. Δεν είμαστε σύλλογος αλλά ένα κίνημα πολιτών από διάφορες τάσεις και παρατάξεις που πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε την φωνή μας και να έχουμε αποτέλεσμα.

KINETOL 2

Στην ερώτηση γιατί ο Νομός μας παρόλα που είναι προικισμένος από την φύση, είναι πίσω στην ανάπτυξη μας δήλωσε: «Για αυτό το λόγο κάναμε το κίνημα. Η Αιτωλ/νια είναι παρατημένος Νομός και παρόλο που έχουμε βγάλει δεκάδες βουλευτές και υπουργούς είμαστε στην αφάνεια. Μαζί με τον Νομό Γρεβενών και Ηλείας είμαστε τελευταίοι στην ανάπτυξη. Για αυτό ακριβως τον λόγο λέμε να κάνουμε κάτι εμείς.

KINETOL 2

Μπορεί ο οποιοσδήποτε να επισκευθεί την ιστοσελίδα μας kinetol.gr να ενημερωθεί για τις θέσεις μας και τις προτάσεις μας, να καταθέσει τις δικές του ιδέες και προτάσεις, καθώς επίσης και να εγγραφεί μέλος. Δεν υπάρχει κάποια συνδρομή. Επίσης μπορεί κάποιος να μας βρεί και στο facebook Κίνημα Αιτωλοακαρνάνων. Μέχρι στιγμής έχουμε τριανταδύο ιδρυτικά μέλη και ευελπιστούμε σύντομα να περάσουμε τα εκατό ώστε να κάνουμε και το ιδρυτικό μας συνέδριο.»

Mερικές φωτο είναι παρμένες απο το agrinionews.gr

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 8311 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019 01:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033