Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 12:03

Συλλαλητήριο στο Αγρίνιο, στις 30 Νοεμβρίου, από το Εργατικό Κέντρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, τα συνταξιουχικά σωματεία του Ν. Αιτωλ/νίας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας  καλούν τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους αγρότες και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα του νομού να δώσουν μαχητικό, αγωνιστικό  «παρών» στο Συλλαλητήριο  το Σάββατο 30 Νοέμβρη και ώρα 10:30 π.μ. στην κεντρική πλατεία στο Αγρίνιο.

«Να υπερασπιστούμε τη Δημόσια  Κοινωνική Ασφάλιση ενάντια στα σχέδια της  κυβέρνησης της Ν. Δημοκρατίας για παραπέρα ιδιωτικοποίησή της. Κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση» αναφέρει καταλήγοντας η ανακοίνωση του Εργατικού κέντρου Αγρινίου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 915 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.