Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:04

Υπεγράφη σύμβαση μίσθωσης του δημόσιου Ιχθυοτροφείου «Παλιοπόταμος» στον Αλιευτικό Συνεταιρισμό «Το Σκαλί»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη σύμβαση μίσθωσης του δημόσιου Ιχθυοτροφείου «Παλιοπόταμος» Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού, υπέγραψαν σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρος Βασιλόπουλος και ο πρόεδρος, ως νόμιμος εκπρόσωπος, του Αλιευτικού Συνεταιρισμού «Σκαλί», Δημήτριος Μαχαιριώτης.

Ο ανάδοχος προέκυψε έπειτα από δημοπρασία και η σύμβαση έχει ισχύ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του έτους 2023, με δυνατότητα παράτασης, αν συντρέχουν οι λόγοι του άρθρου 2 της διακήρυξης μίσθωσης.

Σε δήλωσή του ο κ. Βασιλόπουλος τόνισε πως η αλιεία είναι πυλώνας ανάπτυξης της Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα της Αιτωλοακαρνανίας, υπογραμμίζοντας πως η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται δίπλα στους αλιείς, που μοχθούν καθημερινά για το εισόδημά τους.

Στην υπογραφή της σύμβασης, που έγινε στο Διοικητήριο Μεσολογγίου, παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Κοντογιάννης, ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΔΕ Σταύρος Βέρρας και ο Προϊστάμενος της ΔΑΟΚ Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Στέφανος Νικολόπουλος.

Διαβάστηκε 833 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 18:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.