Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  3:21 μμ
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2019 23:31

Τα κλικ του Παναιτωλικός-Λάρισα (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναιτωλικός και ΑΕΛ σε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και πολλές ευκαιρίες, αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2  , με τον Μάκη Χάβο να μην συνδυάζει την επιστροφή του στο Αγρίνιο με την πρώτη νίκη της ομάδας  στο φετινό πρωτάθλημα.

Η αποπομπή του Λουίς Κάστρο και η επιστροφή του Μάκη Χάβου έπειτα από 4 και πλέον χρόνια στον Παναιτωλικό, δεν έφερε και την πολυπόθητη νίκη για τους Αγρινιώτες, με τον Μόρα να χαρίζει στην ΑΕΛ τον βαθμό της ισοπαλίας στο 81ο λεπτό.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, ο Παναιτωλικός έκανε την ανατροπή, αλλά το ματς κόλλησε στο «χ».

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου προηγήθηκε στο 27′, όταν σε στημένη φάση, ο Μιχαήλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και ισοφάρισαν σε 1-1, επτά λεπτά αργότερα.

Σκόρερ ο Ντίας με κοντινό πλασέ, «κεραυνοβολώντας» τον Κρίστινσον. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες, σε ένα ματς μοιρασμένο, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και ωραίο ρυθμό.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Μάκη Χάβου έκανε την πλήρη ανατροπή, με τον Μπαΐροβιτς, να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ ύστερα από ωραίο κοντρόλ και σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων.

Εκεί που ο Παναιιτωλικός πίστεψε ότι θα πετύχαινε την πρώτη του νίκη, εμφανίστηκε ο Μόρας και χάλασε τη γιορτή. Ο πολύπειρος Έλληνας στόπερ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή έξοδο του Γιαννακόπουλου και με κεφαλιά έγραψε το 2-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Σίενστεντ, Ταχάρ, Ντίας, Ντάλσιο (74’ Ρομάν), Αριγίμπι (55’ Ντουάρτε), Μοράρ (77’ Μπαϊροβιτς).

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μπράλιτς, Μόρας, Μπέρτος, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Σεσέροβιτς (68’ Φατιόν), Μιλοσάβλιεβιτς, Ουάρντα (90′ Ασούμπρε), Νούνιτς (46’ Ντάουντα).in.gr

Δείτε φωτορεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και την εξέδρα:

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1723 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News