Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 18:38

Ακόμη δυο χρυσά μετάλλια, στην άρση βαρών σε πάγκο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο Δ. Μπακοχρήστος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Της Σταυρούλας Κρίθυμου

Ο συμπατριώτης μας Δημήτρης Μπακοχρήστος, από το Μοναστηράκι  (Ακτίου Βόνιτσας) και αθλητής του ΑΚΜΩΝ ΑμεΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο που γίνεται στο Εγκερ της Ουγγαρίας από 24 ως 28 Νοεμβρίου.
 
Ιδανικά ξεκίνησε χθες για την Ελληνική μας ομάδα, καθώς ο Δημήτρης Μπακοχρήστος κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία των 54 κιλών με επίδοση 176 κιλά που του χάρισε 2 χρυσά μετάλλια, αφού με την μεγάλη επίδοση του, κατέκτησε και την 1η θέση της τελικής κατάταξης.
ΒΙΝΤΕΟ
 
 

 

Ο αθλητής μας με την επίδοση του παράλληλα σφράγισε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το κορυφαίο αγωνιστικό ραντεβού, για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016.

 
Διαβάστηκε 2690 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.