Κυριακή, 29η Σεπτεμβρίου 2024  9:21 μμ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 00:22

Νέα πορεία από τους οργανωμένους του Παναιτωλικού στο κέντρο του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Νέα πορεία πραγματοποίησαν πριν από λίγο σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου, οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού, αλλά και απλοί φίλαθλοι της ομάδας. Μία πορεία που χαρακτηρίστηκε από μεγάλη συμμετοχή και παλμό.

Αρχικά, οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του γηπέδου του Παναιτωλικού και για μία ακόμη φορά έκαναν λόγο για στημένες κατηγορίες κατά των τριών οπαδών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Σαββάτου μεταξύ της ομάδας του Αγρινίου και της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη ένας 20χρονος, ο οποίος αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου για να απολογηθεί.

Για το λόγο αυτό αύριο στις 12:00 το μεσημέρι, οι οργανωμένοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου, ζητώντας την άμεση απόσυρση των σε βάρος του κατηγοριών.

SINIDISI.GR

Διαβάστηκε 1305 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News