Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 21:49

Το φετεινό Lake Party στην μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της Ελλάδος, την λίμνη Τριχωνίδα, πλησιάζει. Στις 22 & 23 Αυγούστου όλοι θα είμαστε εκεί.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενας μήνας ακόμη για το φετεινό Lake Party στην λίμνη Τριχωνίδα. Είμαστε στον 9ο χρόνο και την Πέμπτη 22 & Παρασκευή 23 Αυγούστου 2018 η καρδιά της διασκέδασης θα κτυπά δυνατά στην λίμνη Τριχωνίδα. Ολοι θα είμαστε εκεί. Το AgrinioBestOf.gr και η Χρύσα Σπαή συνάντησε τον υπεύθυνο της διοργάνωσης κο Γεώργο Λάμπρη και ενημερώθηκε για τις προετοιμασίες.

IMG 5173
Μιλησέ μας για την προετοιμασία του LakeParty φέτος;

Είναι ο 9ος χρόνος που γίνεται το LakeParty στην λίμνη Τριχωνίδα. Οι προετοιμασίες όπως και τα προηγούμενα χρόνια έχουν αρχίσει αρκετά πιο νωρίς. Αυτές βάσει των εκάστοτε ονομάτων που έρχονται διαφοροποιούνται ανάλογα. Είναι αυτονόητο ότι όσο πιο μεγάλο είναι το όνομα και όσο πιο πολλές απαιτήσεις έχει, τόσο και πιο πολλές προετοιμεσίες πρέπει να γίνουν από εμάς για την καλύτερη εκβασή του. Φέτος έχοντας από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει ποτέ στο LakeParty οι προετοιμασίες είναι αρκετά μεγάλες σε όλα τα επίπεδα.

timeline fb

Πως καταφέρατε να φέρετε την Ελενα Παπαρίζου στο LakeParty;

Η Ελενα Παπαρίζου είναι ένα όνομα τρομερά διαχρονικό είναι η Νο1 ποπ σταρ γυναίκα της Ελλάδας και όλος ο κόσμος την αγαπάει τόσο από την προβολή της στην τηλεόραση όσο και από την μεγάλη χαρά που μας έδωσε στην Eurovision. Κάναμε την πρόταση, ξέρανε για το φεστιβάλ και την οργανωσή μας από άλλους καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει, οπότε είχαμε θετική ανταπόκριση. Συμφωνήσαμε και στις λεπτομέρειες και έτσι όλα μας πήγαν πολύ καλά.

Πιό είναι το διαφορετικό πράγμα που θα έχουμε φέτος στο LakeParty;

Το LakeParty κάθε χρόνο είναι διαφορετικό και ο λόγος είναι ότι κάθε χρόνο έχουμε διαφορετικούς καλλιτέχνες. Ο κάθε καλλιτέχνης δεν απαιτεί τα ίδια πράγματα. Ο καθένας θέλει κάποιο άλλο στήσιμο, κάποια άλλη παραγωγή. Οπότε βάσει των ονομάτων και βάσει των καλλιτεχνών και βάσει του ύφους και του στυλ που θέλουν να μεταφέρουν στο κοινό τους, θα δείτε και την κάθε μέρα κάποιες διοαφοροποιήσεις στο stage.

party limnh

Πες μας κάποια άλλα στοιχεία για την διοργάνωση;

Το LakeParty δεν είναι μόνο το μουσικό κομμάτι με τις συναυλίες αλλά και κάποιες άλλες δραστηριότητες που έχουμνε σε συνεργασία με τον σύλλογο ΤΡΙΤΩΝΑ. Οπως και κάποια άλλα που έχουμε ενσωματώσει ακόμα. Αυτά είναι τα Canoe Kayiak και το Beach Volei. Ακόμα μπορεί κάποιος να κολυμπήσει στην λίμνη Τριχωνίδα που είναι ένα υπέροχο περιβάλλον με πεντακάθαρα νερά. Οπότε τι το καλύτερο να έρθεις από το πρωί να αθληθείς, να κάνεις το χόμπι σου, να κάνεις την βόλτα σου, να ασχοληθείς με τον υγρό στίβο και μετά το βράδυ να έρθεις να παρακολουθήσεις το μουσικό κομμάτι.

Σε σχέση με τα άλλα φεστιβάλ που γίνονται στην Ελλάδα τι το διαφορετικό θα βρεί κάποιος στο LakeParty;

Το LakeParty έχει κάποια πλεονεκτήματα όπως: α) Η τοποθεσία του, που είναι στην μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας που είναι η λίμνη Τριχωνίδα, που είναι ένα διαμάντι που το ξέρουν λίγοι αλλά όσοι το ξέρουν, ξέρουν ότι είναι κάτι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα έχει μια πολύ όμορφη εικόνα που τώρα εξελίσετε και ανεβαίνει. Το τοπίο είναι ακόμη παρθένο και δεν έχει αλλοτριωθεί καθότι δεν έχει ανάπτυξη όπου να είναι εκτός διεθνών συνθηκών που την προστατεύουν. Είναι στο κτήμα Πιθάρι που έχει κάνει μια ήπια ανάπλαση και είναι ένα πανέμορφο μέρος. Β) Εκτός βέβαια από την τοποθεσία παίζει ρόλο και η οργάνωση όπου τα παιδιά της ομάδας δίνουν πάντα το καλυτερό τους εαυτό. Από το κομμάτι του πάρκινγ, των λεωφορείων, του σέρβις, ώστε όλα να κυλάνε με τάξη και ο κόσμος να απολαμβάνει το φεστιβάλ χωρίς ταλαιπωρία.

Θα υπάρχει συγκοινωνία για κάποιους που δεν θα χρησιμοποιήσουν τα δικά τους μεταφορικά μέσα;

Βεβαίως. Έχουμε συνεργασία με το ΚΤΕΛ του Δήμου Αγρινίου. Θα υπάρχουν κατά τακτά διαστήματα δρομολόγια από και προς την λίμνη, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος. Μπορεί ο οποιοσδήποτε να επισκέπτεται την ιστοσελίδα μας Lakeparty.gr ώστε να έχει όλες τις πληροφορίες για τα δρομολόγια των λεοφωρείων. Εμείς προτείνουμε στον κόσμο να προτιμήσει τα λεωφορεία για λόγους ασφαλείας. Φυσικά εκεί μπορεί επίσης να βρεί οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεται. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι άλλο μπορεί να στείλει μήνυμα και η ομάδα μας θα του απαντήσει άμμεσα.

propolisi eisitirion lake party 2019
Η προπώληση των εισητηρίων πως πάει;

Πάει πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος έδειξε την αγάπη του για την εκδήλωση. Η προσφορά ήταν πάρα πολύ δελεαστική και συμφέρουσα. Η πρώτη προσφορά 1+1 δώρο έχει εξαντληθεί. Τώρα τρέχει μια άλλη προσφορά μέχρι τέλος Ιουλίου και μετά την 1η Αυγούστου το κόστος θα είναι 12 €. Μετά στην είσοδο κατά την ημέρα της εκδήλωσης θα είναι 14 €. Για τις δυο ημέρες το κόστος θα είναι 16 € - 8 € ανά ημέρα – που θεωρούμε ότι είναι μια ελκυστική τιμή. Για τα παιδιά μέχρι 8 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

Ενημερωσέ μας και για το μενού στο LakeParty;

Θα υπάρχει φαγητό, ποτό, μπύρες, αναψυκτικά, θα υπάρχει και VIP κομμάτι που μπορεί να κάνει και κράτηση. Όλα αυτά σε ένα πανέμορφο τοπίο και με ονόματα που μέχρι τώρα τα βλέπαμε μόνο στην τηλεόραση. Ο οποιοσδήποτε μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα μας να ενημερωθεί για τα πάντα και να πράξει ανάλογα.

Το LakeParty βοηθάει στην πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής μας;

Θέλω να πιστεύω, οχι μόνο σαν διοργανωτής αλλά και σαν Γιώργος Λάμπρης που είμαι γέννημα θρέμμα Αγρινιώτης, ότι το LakeParty, που έχει κατοχυρωθεί στο Υπουργείο Εμπορίου σαν LAKEPARTY TRICHONIDA FESTIVAL, όσο μπορούμε και όσο περνάει από το χέρι μας έχουμε προβάλλει την λίμνη Τριχωνίδα και όλοι οι καλλιτέχνες που έρχονται μιλάνε για αυτή με τα καλλύτερα λόγια. Οπότε όταν οι καλλιτέχνες ακούν για Lake Festival το μυαλό τους πηγαίνει κατευθείαν πρώτα στην λίμνη Τριχωνίδα, καθότι γινονται και σε άλλα μέρη της Ελλάδος αντίστοιχες διοργανώσεις. Οπότε αυτό είναι πολύ καλό τόσο για εμάς αλλά και για την περιοχή μας που το όνομα Τριχωνίδα αποκτά πανελλαδική και όχι μόνο εμβέλεια.

foyre

Υπάρχει δυνατότητα στο μέλλον να δούμε κάποιο πολύ μεγάλο όνομα από τον διαθνή χώρο στο LakeParty;

Βεβαίως υπάρχει και αυτή η προοπτική. Όμως είμαστε σχετικά καινούργιοι στον χώρο και πρέπει να ξέρετε ότι οσο μεγαλώνουν τα ονόματα τόσο μεγαλώνουν και οι οικονομικές απαιτήσεις. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να αυηξηθεί και το εισιτήριο, κάτι που καταλαβαίνεται δεν ευνοείται αυτή την περίοδο. Σίγουρα όμως στο άμμεσο μέλον ευελπιστώ να υπάρξουν οι κατάλληλες προυποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο.

pix lax 775x517

elena paparizou 775x517

Για πιο λόγο κάποιος να έρθει στις 22 και στις 23 Αυγούστου στο LakeParty στην Τριχωνίδα;

Γιατί όποιος έρθει θα απολαύσει στιγμές χαράς, ξεγνοιασιάς και ατελειωτης διασκέδασης. Οι ΠΥΞ ΛΑΞ είναι ένα όνομα μακράς ιστορίας και οι εμφανίσεις τους πλεον ειναι μετρημένες. Από την άλλη η Νo 1 Diva της Pop μουσικής σκηνής Έλενα Παπαρίζου, καθώς και οι DJ Sperry, Αναστάσιος Ράμμος και ο DJ & MC Steve ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό show με τους ρυθμούς που μονο οι ίδιοι ξέρουν. Όλα αυτά σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στην μεγαλύτερη και ομορφότερη λίμνη της Ελλάδος.

Κύριε Γιώργο Λάμπρη το AgrinioBestOf.gr σας εύχεται καλή επιτυχία στο φετινό LakeParty στην λίμνη Τριχωνίδα.

party trix

Official site: http://lakeparty.gr/
LINKS:
https://www.facebook.com/lakepartytrichonida
https://www.facebook.com/KtimaPithari
https://www.facebook.com/pitharistudio

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 5064 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 22:39
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033