Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 20:47

Διαφήμιση της Λέσβου με ένα ....."Ρούχο στην πλάτη"!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Διαφήμιση της Λέσβου....μετά μουσικής!(video)

Μόλις κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι "Ρούχο στην πλάτη" από τον Πάνο Γαληνό με πλάνα από το πανέμορφο νησί της Λέσβου!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο αγαπημένος καλλιτέχνης από τη Μυτιλήνη, γυρίζει video clip για νέο του τραγούδι στον τόπο όπου γεννήθηκε και διαμένει μόνιμα. Αυτή τη φορά όμως αποφάσισε να διαφημίσει πιο στοχευμένα το νησί του συμβάλλοντας στην τόνωση του τουρισμού με τη βοήθεια και του ASTRA RADIO και της ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Την έκπληξη ωστόσο, κάνει ο περίπου 3 χρόνων γιος του Πάνου Γαληνού, Στράτος ο οποίος κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στο πλευρό του πατέρα του.

Να θυμίσουμε οτι το "Ρούχο στην πλάτη" έγραψε ο Γιάννης Πάριος (στίχους) και ο Χάρης Βαρθακούρης (μουσική) και έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό.

Μπορείτε να δείτε το video εδώ:

 

Διαβάστηκε 2277 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.