Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018 17:54

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε το «9th Trichonian Wakeboard Cup 2018» στην λίμνη Τριχωνίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αν και ο καιρός της Κυριακής 14/10/2018 δεν επέτρεψε να ολοκληρωθούν όλα τα αγωνίσματα του 9ου Κυπέλλου Wakeboard, τα τελικά αποτελέσματα προέκυψαν από τους προκριματικούς που έγιναν το Σάββατο 13/10/2018 στην λίμνη Τριχωνίδα. Το AgrinioBestOf.gr βρέθηκε την Κυριακή πρωί στον χώρο του κτήματος «Πιθάρι» που γινόταν η διοργάνωση. Εκεί η Χρύσα Σπαή είχε την ευκαιρία να μιλήσει με συμμετέχοντες αθλητές και τους διοργανωτές και να σας μεταφέρει τις εντυπώσεις τους

9 trichonian wakeboard 01

9 trichonian wakeboard 02

9 trichonian wakeboard 12

Η Σίσσυ Γιγκλά κατάγεται απο το Αγρίνιο και πηγαίνει στην πέμπτη δημοτικού. Συμμετείχε στον αγώνα κυπέλου στην Τριχωνίδα παίρνοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία της. Επίσης πήρε την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε πριν μερικές μέρες στην Βουλιαγμένη. Η ίδια επιθυμεί να συμμετάσχει και σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση και αφιερώνει το κύπελλο που κέρδισε στο σχολείο της το οποίο είναι το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου.

9 trichonian wakeboard 18

Ο κος Ανδρέας Κοκκώνης κατάγεται από την Πάτμο και συμμετείχε με την ομάδα του νησιού στο Πανελλήνιο Κύπελο στην Τριχωνίδα για 8η φορά. Ο ίδιος μας δήλωσε ότι : « Ο καιρός δεν βοήθησε σήμερα στην ολοκλήρωση των αγωνισμάτων δυστυχώς, αλλά κάναμε χθες τουλάχιστον τα προκριματικά. Η περιοχή σας εδώ είναι πανέμορφη, με φυσική ομορφιά και η λίμνη σας είναι ότι καλύτερο για το Wakeboard. Μπορούν να γίνουν εδώ πολλές και μεγάλες διοργανώσεις και είναι στο χέρι σας να τις κυνηγήσετε. Η διοργάνωση ήταν πάρα πολύ καλή, τα παιδιά του «Τρίτωνα» είναι πολύ θετικά και συνεργάσιμα, η φιλοξενία πολύ καλή, υπήρξε ευγενής άμιλλα και οι διοργανωτές προσπάθησαν πολύ ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Έχω πάρει πολλές διακρίσεις καθότι ασχολούμαι και πολλά χρόνια αλλά αυτή την στιγμή αυτό που ενδιαφέρει είναι να προσελκύσουμε στο άθλημα τα νέα παιδιά. Το μυνημά μου είναι να υποστηρίξετε το άθλημα και να παροτρύνετε τα παιδιά σας να ασχοληθούν με αυτό. Είναι ένα πανέμορφο άθλημα που όταν κάποιος το κάνει τότε καταλαβαίνει την ομορφιά του και οι στιγμές που ζεί σε αυτό μένουν πάντα χαραγμένες στην μνήμη του.»

9 trichonian wakeboard 20

Ο κος Πατσής Δημήτρης από την ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Γαλατσίου-Βάρκιζας μας δήλωσε: «Συμμετείχαμε στον 9ο Αγώνα Κυπέλου Wakeboard που γίνεται στην λίμνη Τριχωνίδα. Μας τα χάλασε λίγο ο καιρός σήμερα αλλά περάσαμε όλοι μας πολύ καλά. Η διοργάνωση ήταν «σούπερ», η λίμνη φοβερή και πολύ κατάλληλη για το άθλημα αυτό. Καλούμε τον κόσμο να ασχοληθεί για να έρθει σε επαφή με το νερό και την φύση γενικότερα.»

9 trichonian wakeboard 22

Ο κος Χανιώτης Νικόλαος από τον Σύλλογο Wakeboard της Πάρου μας δήλωσε: «Η διοργάνωση είναι πολύ καλή. Η λίμνη υπέροχη. Ο καιρός μας τα χάλασε φέτος λίγο, καθότι τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ καλύτερος. Καλούμε τους αναγνώστες σας να έρθουν στην λίμνη να κάνουν το άθλημα το οποίο είναι και για τα μικρά παιδιά και για τους μεγάλους. Είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και αφού στην χώρα μας έχουμε πολλές λίμνες, ποτάμια και θάλασσες καλό είναι να το δοκιμάσουμε.»

9 trichonian wakeboard 28

Η κα Αλεξάνδρου Ζάννα είναι Ειδική Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Θαλλασίου Σκί και WakeBoard. Η ίδια μας δήλωσε: « Ερχόμαστε εδώ και πέντε χρόνια στην διοργάνωση του «Τρίτωνα» Αγρινίου. Μια καταπληκτική και πολύ ωραία διοργάνωση. Έχετε ένα πολύ ωραίο χώρο, την λίμνη που χρειαζόμαστε για τους αγώνες Wakeboard. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον διοργανωτή, περάσαμε για μια ακόμη χρονιά πάρα πολύ ωραία. Έχουμε μαζί μας και την αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Χαλκίδας που είναι μέλος στην Εθνική Ομάδα και φέτος έκανε το απίστευτο να φέρει το 1ο μετάλιο Wakeborad στην χώρας μας, καθότι μέχρι στιγμής δεν είχαμε πάρει κανένα. Το γεγονός ότι είναι κόρη μου με κάνει διπλά χαρούμενη αφού σηκώθηκε η Ελληνική σημαία σε μια Ευρωπαϊκή διοργάνωση πρωταθλήματος και γιατί αυτό το κατάφερε η κόρη μου. Όσον αφορά την εδώ διαμονή μας έχω να πώ ότι τόσο η διοργάνωση όσο και η φιλοξενία ήταν πάρα πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Το γεγονός ότι ξαναρχόμαστε κάθε χρόνο και μάλιστα περισσότεροι κάθε φορά τα λέει όλα. Του χρόνου θα είμαστε πάλι εδώ. Φέτος οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από τις αναμενόμενες. Συνήθως ο αγώνας κυπέλου προηγείται του πρωταθλήματος καθότι παίζει ρόλο προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία για την δημιουργία της Εθνικής μας ομάδας. Φέτος έγινε ανάποδα και φοβηθήκαμε ότι δεν θα υπήρχαν συμμετοχές. Όμως τελικά οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από πέρυσι κάτι που δείχνει ότι έχει γίνει θεσμός η λίμνη Τριχωνίδα στο Wakeboard και όλοι οι αθλητές περιμένουν κάθε χρόνο να έρθουν να διαγωνισθούν και να περάσουν πολύ όμορφα»

9 trichonian wakeboard 32

Η Ελένη – Πελαγία Αλεξάνδρου απο τον Αθλητικό Ομιλο Χαλκίδας συμμετείχε και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Wakebord που έγινε στην Ιταλία και κατέκτησε το τρίτο μετάλιο. Η ίδια μας δήλωσε: «Εδώ στην λίμνη Τριχωνίδα είναι ένας απίστευτος αγώνας και το «θεϊκο» εδώ πέρα είναι ότι οι αγώνες γίνονται σε λίμνη κάτι που βοηθά και στους διεθνείς αγώνες που και αυτοί γίνονται σε λίμνες. Αυτό που έχω να πω στους αναγνώστες είναι να δοκιμάσουν το σπορ αυτό. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ και το έχω στην καρδιά μου. Η αίσθηση του να βρίσκεται κάποιος πάνω στο νερό είναι απίστευτη. Η περιοχή σας μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι «θεική» θα έλεγα, οι άνθρωποι πολύ φιλόξενοι, δεν βρίσκω λόγια να σας ευχαριστήσω.»

9 trichonian wakeboard 34

9 trichonian wakeboard 89

Η Σοφία Zησοπούλου από την ομάδα της Βουλιαγμένης μας δήλωσε: « Aσχολούμαι με το άθλημα αυτό εδώ και τρία χρόνια, είναι πολύ ενδιαφέρων άθλημα., έρχομαι για τρίτη χρονιά εδώ. Η περιοχή σας είναι υπέροχη. Αυτό που θέλω να πω στα νέα παιδιά είναι να το δοκιμάσουν αν θέλουν κάτι καινούργιο και πρωτότυπο, αν και δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ελλάδα ακόμη. Έχω λάβει 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό που έγινε στην Ιταλία και είναι κάτι που μου αρέσει πολύ.»

9 trichonian wakeboard 98

Ο κος Κώστας Πιστιόλας πρόεδρος του «Τρίτωνα» μας δήλωσε: «παρόλο που μετά από 9η συνεχή χρονιά παρουσίας σε αγώνες ο θεός δεν μας έκανε το χατήρι ολόκληρο (καθότι δεν έγινε ο αγώνας της Κυριακής) εν τούτοις μείνανε όλοι ευχαριστημένοι. Με τα χθεσινά αποτελέσματα ολοκληρώσαμε τον αγώνα (σύμφωνα με τους κανονισμούς) με τις περισσότερες συμμετοχές που είχαμε ποτέ. Θεωρώ ότι αυτό που βλέπετε και από τα σχόλια όλων των ανθρώπων που μίλησαν είναι ενδεικτικό για την επιτυχία των αγώνων. Είναι σημείο αναφοράς πανελληνίως και όλοι δηλώνουν έτοιμοι αν κάνουμε και δυο και τρείς φορές αγώνες τον χρόνο στην Τριχωνίδα θα έρχονται ευχαρίστως. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς, τους εθελοντές και τα μέλη του Δ.Σ Τρίτωνα που μας βοήθησαν και τρέχουν πάντα προσφέροντας το καλύτερο τους εαυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ που μας στήριξαν και μας στηρίζουν συνέχεια, την Περιφέρεια και τους Δήμους, τον Δήμαρχο Αγρινίου και Δήμαρχο Θέρμου για την βοήθεια τους. Επίσης όλους αυτούς τους ανθρώπους , τους γονείς, που πήραν τα παιδιά τους από τα σχολεία και τα συνόδεψαν εδώ. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ένα ξηρό αθλητικό γεγονός ενός διημέρου αλλά οι ίδιοι άνθρωποι γνωρίζουν το τόπο και την φιλοξενία μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα»

Δείτε ΕΔΩ το άρθρο με την συνέντευξη τύπου για το "9th Trichonian Wakeboard Cup 2018"

9 trichonian wakeboard 38

9 trichonian wakeboard 40

 

 Ακολουθούν φωτογραφίες απο τις βραβεύσεις κλπ

 

9 trichonian wakeboard 35

9 trichonian wakeboard 37

9 trichonian wakeboard 44

9 trichonian wakeboard 50

9 trichonian wakeboard 56

9 trichonian wakeboard 59

9 trichonian wakeboard 60

9 trichonian wakeboard 64

9 trichonian wakeboard 67

9 trichonian wakeboard 70

9 trichonian wakeboard 73

9 trichonian wakeboard 74

9 trichonian wakeboard 76

9 trichonian wakeboard 79

9 trichonian wakeboard 80

9 trichonian wakeboard 81

9 trichonian wakeboard 84

9 trichonian wakeboard 87

9 trichonian wakeboard 92

9 trichonian wakeboard 96

9 trichonian wakeboard 103

9 trichonian wakeboard 104

Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε και τα επίσημα αποτελέσματα του "9th Trichoninan Wakeboard cup 2018" όπως αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εθνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι και Wakeboard.

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

Διαβάστηκε 7268 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 00:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033