Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 00:23

Ερωτικός μετανάστης στο Αγρίνιο μας εξομολογείται

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια στάση για ένα καφέ στην πλατεία Ξηρομέρου στο Καφε Fuego στάθηκε η αφορμή για την δημιουργία του παρόντος άρθρου. Λίγο η διαφοροποιημένη προφορά και η συμπεριφορά μας έδωσαν πάσα για κουβέντα. Ετσι ανακαλύψαμε ότι ο μπάρμαν – κατά κόσμο Λάμπρος Μουζάκης - κατάγεται από την Αμαλιάδα και ήρθε στο Αγρίνιο σαν ερωτικός μετανάστης. Η ιδέα να ακούσουμε και τις απόψεις ενός ατόμου εκτός περιοχής πάντα ήταν στις προτεραιοτητές μας καθότι κατά γενική ομολογία οι «ξένοι» βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά ή καλύτερα βλέπουν αυτά που εμείς οι ντόπιοι δεν μπορούμε να δούμε στην καθημερινοτητά μας. Η Χρύσα Σπαή συνομίλησε μαζί του και σίγουρα αυτά που έμαθε θα ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας.

image 04

Ο Λάμπρος Μουζάκης λοιπόν κατάγεται από την Αμαλιάδα και ο ίδιος δηλώνει ερωτικός μετανάστης. Είναι παντρεμένος στο Αγρίνιο και έχει ένα παιδί. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Φυσική χωρίς να πάρει ακόμη πτυχίο και ακολούθως μεχρι να φύγει φαντάρος ασχολείται με αντιπροσωπεία καφέδων στην Αμαλιάδα.

Πώς ήρθες στο Αγρίνιο και δούλεψες εδώ;

Στις 2 Σεπτεβρίου του 2011 ήρθα στο Αγρίνιο καθότι είχα σοβαρή σχέση με μια κοπέλα. Δούλεψα σαν σερβιτόρος στο Fuego και μετά ασχολήθηκα με εμπόριο ζαχαρωδών προιόντων σε έξη γειτονικούς νομούς. Η δραστηριότητα αυτή με έκανε να γνωρίσω διαφορετικούς ανθρώπους σε σχέση με αυτούς που είχα γνωρίσει σαν σερβιτόρος. Η μεγάλη ταλαιπωρία όμως της δραστηριότητας αυτής με έκανε να σταματήσω το εμπόριο και να ασχοληθώ ως μπουφεντζής για ένα χρόνο στην καφετέρια "Τρυποκάρυδος". Μετά δούλεψα πάλι σαν υπάλληλος στο Fuego Escobar και μετά από εννιά μήνες επειδή κατάλαβα ότι ο κος Αγγελάκης Νίκος μου ταίριαζε σαν συνεργάτης αποφάσισα να συνεταιριστώ μαζί του. Οπότε έγινα συνεργάτης – συνέταιρος και εργάζομαι και εγώ στο Fuego Escobar

Από καλλιτεχνικές ανησυχίες ως νέος άνθρωπος τι έχεις;

Απο πλευράς καλλιτεχνικών ανησυχιών μου αρέχει η ποπ μουσική και πρέπει να πώ ότι μέσα από τις γνωριμίες μπήκα και στην θεατρική ομάδα της ΓΕΑ όπου αυτή την εποχή υπο την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Γιούλης Μαρούση κάνουμε πρόβες για την παράσταση «Δεν πληρώνω – Δεν πληρώνω» του Ντάριο Φο η οποία θα ανεβεί τέλος Απριλίου.

image 01

Τι πιστεύεις για τον έρωτα;

Οι σχέσεις για να πετύχουν πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια στην προσπάθεια και την υπομονή που θα έχεις γα να αποφύγεις τις συγκρούσεις.

Πως θα σταθεί ένας επιχειρηματίας στην κρίση;

Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν. Αρκεί να σέβεται τον πελάτη. Αυτό αναγνωρίζεται. Και να μην έχει πολλές απαιτήσεις.

image 07

Πως σου φαίνεται η Αιτωλοακαρνανία;

Λόγω της πρότερης εργασίας μου με το γενικό εμπόριο έχω γνωρίσει όλο τον νομό. Μου αρέσει που τα έχει όλα μαζεμένα, βουνά, θάλασσες, λίμνες και ποτάμια. Πρέπει να υπάρξουν άνθρωποι στην κεντρική εξουσία να εκμεταλευτούν τις ομορφιές αυτές ώστε να υπάρξει μεγάλη τουριστική ανάπτυξη. Πράγμα που το αξίζει και το δικαιούται.

Το μήνυμα προς τους αναγνώστες μας;

Ξεκίνα την μέρα σου με χαμόγελο και όλα θα έρθουν στην πορεία !!!

image 11

Με συναδελφό του στον χώρο εργασίας στο Fuego Escobar απο όπου είναι και οι επόμενες φωτογραφίες

image 002

image 003

image 001

Τμήμα Παραγωγής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του AgrinioBestOf.gr

 

 

Διαβάστηκε 14235 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 18:42
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Χρύσα Σπαή

Η Χρύσα Σπαή τελείωσε Δημοσιογραφία στα Δ.Ι.Ε.K. Αγρινίου και συνεργάζεται με το AitoloakarnaniaBest.gr γράφοντας άρθρα και κάνοντας συνεντεύξεις. Πιστεύει οτι η περιοχή μας έχει να δείξει ενδιαφέρουσα πολιτιστική κίνηση, ενδιαφέροντες ανθρώπους και υπέροχα τοπία και μέσω της δουλειάς της στο παρών site, θα προσπαθήσει να τα αναδείξει. Εκτός αυτού έχει επιμορφωθεί σε θέματα συνεχούς επαγγελματικής κατάρτισης, τουρισμού, μάρκετινγκ και διαφήμησης. Διαθέτει επίσης τίτλους σπουδών ηθοποιίας και βιβλιοθηκονομίας. 

facebook.com/profile.php?id=100009676997033