Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Απριλίου 2026 10:30

Πατέρας τριών παιδιών ο άνδρας που κρεμάστηκε στο Καινούργιο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Πατέρας τριών παιδιών ήταν ο 57χρονος άνδρας που έδωσε τέλος στη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας (20.4.26), στο Καινούργιο Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο άνδρας που είχε απαγχονιστεί μέσα στην αποθήκη του σπιτιού όπου κατοικούσε, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη σύζυγό του.

Ο 57χρονος, με καταγωγή από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, είχε αποκτήσει τρία παιδιά από δύο γάμους και εργάζονταν σε γνωστή επιχείρηση στο Καινούργιο.

Η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί και οι  Αρχές ερευνούν τους λόγους που οδήγησαν τον 57χρονο πατέρα στην αυτοκτονία.

*Φωτογραφία αρχείου

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 188 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.