Το Περιφερειακό Τμήμα Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ι. Π. Μεσολογγίου, με την συνδρομή των όμορων Τμημάτων Αγρινίου, Ναυπάκτου και Πατρών παρείχε Υγειονομική Κάλυψη το τριήμερο 3, 4 & 5 Απριλίου 2026, στις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου των 200 χρόνων της Ηρωικής Εξόδου των Ελευθέρων Πολιορκημένων της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Ο Πρόεδρος κ. Άρης Τριβλής, κατέθεσε στέφανο δάφνης στον Τύμβο των Ηρώων και Εθελοντές, συμμετείχαν στις μεγαλειώδεις Πομπές του Σαββάτου και της Κυριακής.
Όλοι συμμετείχαν, καλύπτοντας υγειονομικά τον Αγώνα Δρόμου Θυσίας από το Ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Συμεών μέχρι τον Κήπο των Ηρώων, τις μεγαλειώδεις Πομπές καθ΄ όλη την διαδρομή τους και τα δρώμενα μέσα στον Κήπο των Ηρώων.
Αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία, άμεσα, αρκετά λιποθυμικά επεισόδια και μικροτραυματισμοί.
Τις εορταστικές εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κων/νος Τασούλας, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, Υπουργοί, Βουλευτές, αρχηγοί κομμάτων και πλήθος από την πολιτική, πολιτειακή και θρησκευτική ηγεσία.
agrinionews.gr


