Στους ρυθμούς της Τσικνοπέμπτης και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη μαζί με τους συνεργάτες του στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και στο εργοτάξιο της Π.Ε. Αχαΐας
Σε γιορτινό κλίμα κινήθηκε όλη η Δυτική Ελλάδα την Τσικνοπέμπτη, με υπηρεσίες, φορείς και εργαζόμενους να τιμούν το παραδοσιακό έθιμο στήνοντας ψησταριές και ανταλλάσσοντας ευχές.
Στο ίδιο πνεύμα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης βρέθηκε κοντά σε συνεργάτες του στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και στο εργοτάξιο της Π.Ε. Αχαΐας, ενώ επισκέφθηκε και την Υπηρεσία Διαχείρισης του Περιφερειακού Προγράμματος για την καθιερωμένη ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.
Σε ανάρτησή του, ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε πως «όλοι μαζί, όλα μαζί, με χαμόγελο και αισιοδοξία», επισημαίνοντας ότι η παράδοση ενώνει και η συνεργασία δυναμώνει, ενώ ευχήθηκε σε όλους υγεία και μια δημιουργική χρονιά.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Φαρμάκη:
Και Τσικνοπέμπτη με τους συνεργάτες στη Δ/νση Περιβάλλοντος και στο εργοτάξιο της ΠΕ Αχαΐας, αλλά και ευχές για το νέο χρόνο στην Υπηρεσία Διαχείρισης του Περιφερειακου μας Προγράμματος.
Όλοι μαζί, όλα μαζί, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Γιατί η παράδοση μας ενώνει και η συνεργασία μας δυναμώνει. Και του χρόνου, με υγεία!
sinidisi.gr
























