Στα πλαίσια της Ποιμαντικής Μέριμνας Νοσοκομείου υπό την καθοδήγηση και φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ.Δαμασκηνού, σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025 τελέσθηκε το Ιερό Μυστήριο του Ευχελαίου στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.
Το Ιερό Μυστήριο τέλεσαν οι εντεταλμένοι ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Ποιμαντικής Μέριμνας του Νοσοκομείου Αρχιμ. Νεκτάριο Τριάντη Αρχιερατικό Επίτροπο Αγρινίου, παρουσία Μελών του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ασθενών και συγγενών.
Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 8.00 το πρωί θα τελεσθεί για πρώτη φορά Θεία Λειτουργία στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο εντός του Νοσοκομείου.
«Ευχόμαστε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός να χαρίζει την πολυπόθητη υγεία, την δύναμη, και την υπομονή στην αντιμετώπιση κάθε δοκιμασίας, φωτίζοντας τις καρδιές όλων με την ελπίδα και τη χαρά της Γεννήσεώς Του», καταλήγει η σχετική ενημέρωση.




agrinionews.gr


