Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2025 09:36

Το 1ο ΓΕΛ Αγρινίου φιλοξένησε τον γλύπτη Βασίλη Παπασάικα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2025, στην αίθουσα της βιβλιοθήκης/αναγνωστηρίου του 1ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου φιλοξενήθηκε ο δημιουργός μνημειακών έργων που κοσμούν δημόσιους χώρους πολλών ελληνικών πόλεων, τον γλύπτη Βασίλη Παπασάικα.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Ο Βασίλης Παπασάικας όχι μόνο βρήκε τον χρόνο στο βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του να επισκεφθεί το σχολείο μας, να προσφέρει επί δαψιλώς βιβλία και λευκώματα με το πλούσιο έργο του αλλά και να μιλήσει στο φιλαναγνωστικό και φιλότεχνο μαθητικό κοινό του.

Ο καλλιτέχνης μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή με την αμεσότητα, την ενάργεια και τη βιωματικότητα του λόγου του. Μίλησε για Τέχνη αλλά λαμβάνοντας υπόψη το νεαρό της ηλικίας του ακροατηρίου του επικεντρώθηκε στο θέμα « η Τέχνη της ζωής».

Αναφέρθηκε στη δυναμική του πρωτογενούς λογισμού, την ανάγκη αντικομφορμιστικής συμπεριφοράς ως τρόπο άμυνας στην προώθηση προϊόντων υποκουλτούρας, στη χειραγώγηση, στη πνευματική βάλτωση. Μίλησε με την καρδιά του στις καρδιές μας. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς!.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 87 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.