Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2025 09:19

ΣΕΕΔΑ: Παράταση εφαρμογής πληρωμών μέσω IRIS μέχρι την 01/12/2025

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου ΣΕΕΔΑ ενημερώνει τους συναδέλφους εμπόρους ότι μετά τις παρεμβάσεις των εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου το υπουργείο Οικονομίας  έλαβε υπ όψιν το αίτημα για παράταση εφαρμογής του μέτρου άμεσων πληρωμών μέσω IRIS και αποφάσισε να μεταθέσει την ημερομηνία εφαρμογής του από την 1/11/2025 στην 1/12/2025 προκειμένου να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας και προσαρμογής στο νέο μέτρο από τη πλευρά των επιχειρήσεων.

Να ενημερώσουμε επίσης ότι με βάση το θεσμικό πλαίσιο όλες οι πληρωμές μέσω IRIS θα πρέπει να γίνονται μέσω τερματικού POS που είναι διασυνδεδεμένο με φορολογικό μηχανισμό ή με φορολογικά συστήματα της ΑΑΔΕ.

 

Για το Δ.Σ

       Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
  

Κωστίκογλου Σωκράτης                                     Γιοπάνος Ιωάννης

Διαβάστηκε 94 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.