Βαρύ είναι το πένθος στην Κυπάρισσο του δήμου Αγρινίου για τον θάνατο της 50χρονης Ελισάβετ Σπυροπούλου.
Η άτυχη γυναίκα έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή με τις δραματικές στιγμές να διαδραματίζονται σήμερα (19/9) το πρωί.
Ήταν πολύτεκνη μητέρα (τεσσάρων παιδιών) αλλά και η ίδια μέλος υπερπολύτεκνης οικογένειας (είχε 17 αδέλφια) κάτι για το οποίο το χωριό αυτό της ενότητας Παρακαμπυλίων φημίζεται.
Όλοι στο χωριό έχουν έναν καλό λόγο να πουν για τη Σαββούλα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή, βιοπαλαίστρια που εργαζόταν στο καφενείο της οικογένειας της.
Οι δραματικές στιγμές
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 50χρονη γυναίκα ενώ βρισκόταν στο σπίτι της και μιλούσε στο τηλέφωνο, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος.
Έγινε αντιληπτή από γείτονες και συγγενείς, που έσπευσαν να συνδράμουν και να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες.
Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο, με το πλήρωμα να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει έγκαιρα στο σημείο. Ωστόσο, στην διαδρομή, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λίγο πριν φτάσει βγήκε εκτός δρόμου.
Παρόλα αυτά, οι διασώστες κατόρθωσαν να φτάσουν στην 50χρονη με διερχόμενο ΙΧ, έχοντας μαζί τους απινιδωτή και ιατρικό εξοπλισμό.
Οι προσπάθειες των διασωστών όσο και όλων όσων έσπευσαν ήταν υπεράνθρωπες, ωστόσο δυστυχώς η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.
Η σορός μεταφέρθηκε στην Πάτρα για νεκροψία-νεκροτομή αλλά είναι γνωστές οι καθυστερήσεις στην εν λόγω Ιατροδικαστική Υπηρεσία και το γεγονός αυτό καθυστερεί τις διαδικασίες για την εξόδιο ακολουθία.
agrinionews.gr