Από την αρμόδια διεύθυνση του ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώθηκαν τα εξής:
Προκειμένου να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ στα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, την ΤΡΙΤΗ 16/9/2025, από τις 12:00 πμ. έως 14:00 μμ., θα γίνει διακοπή ρεύματος στο ΑΓΡΙΝΙΟ, στην περιοχή ΑΓ.ΙΩΑΝ. ΡΗΓΑΝΑ, συγκεκριμένα στην περιοχή ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΛΠΙΔΕΣ και από τις 08:00 πμ. έως 12:30 μμ., θα γίνει διακοπή ρεύματος στο ΚΑΣΤΡΑΚΙ, στη θέση ΚΝΟΥΤΕΣ και ΒΑΡΙΚΟ.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει πριν την προβλεπόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΟ ΤΑΣΗ.
Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία , έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.
Περισσότερες πληροφορίες για τις περιοχές διακοπής στο site www.deddie.gr
Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. είναι η θυγατρική εταιρία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας.
agrinionews.gr