Το πρόγραμμα εβδομάδας απο Πέμπτη 11/9 εώς Τετάρτη 17/9 στο CINE REX της Ναυπάκτου:
Στις 20:30 θα προβληθεί η γαλλική κωμωδία
"Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ"
Ο Νταμιέν Λερόι είναι ένας άνδρας με τόσο έντονο άγχος και δύσκολη συμπεριφορά, που ούτε ο ψυχιάτρός του δεν αντέχει! Για να απαλλαγεί από αυτόν, ο ψυχίατρός του τον κάνει να πιστέψει ότι ο μόνος τρόπος για να θεραπευτεί είναι να βρει την αληθινή αγάπη.
Τι γίνεται όμως όταν η αληθινή αγάπη που θα βρει ο Νταμιέν, δεν είναι άλλη από την κόρη του ψυχίατρου;
Και στις 22:15 θα προβληθεί η ταινία
"ΔΙΠΛΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ"
Η ταινία απέσπασε 13 υποψηφιότητες για τα Βραβεία GOYA 2025, και βραβεύτηκε με Goya Καλύτερης Ταινίας και Γυναικείας Ερμηνείας, με τους Καρολίνα Γιούστε & Λουίς Τοσάρ.
Μια μυστική πράκτορας, αφού πέρασε αρκετά χρόνια διεισδύοντας στους κύκλους της αριστεράς του Abertzale ως μία νεαρή υποστηρίκτρια της τρομοκρατικής ομάδας ETA, αποκτά αυτό που έψαχνε: η ETA επικοινωνεί μαζί της.
Για κράτηση εισιτηρίων μπορείτε μέσω της more στο linκ
https://www.more.com/cinema/cine-rex-naupaktos/
και στο ταμείο του κινηματογράφου