Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 08 Μαϊος 2025 22:09

Συνεπαίρνει το σεργιάνι με καντάδες στο κέντρο του Αγρινίου (φωτό, βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μουσικό σεργιάνι με καντάδες λαμβάνει χώρα στο Αγρίνιο το βράδυ της Πέμπτης (8/5), παραμονή της εορτής του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Χριστοφόρου.

Όπως και πέρυσι, μετά τον Εσπερινό, η χορωδία του Ορφέα συμμετέχει σε ένα μουσικό ταξίδι που συνεπαίρνει όσους το απολαμβάνουν.

Οι κανταδόροι του Ορφέα προκαλούν συναισθήματα, μνήμες, θύμησες και ρομαντική καταβύθιση σε μια άλλη εποχή. Είναι αυτή η συνεισφορά του ιστορικού συλλόγου στον εορτασμό του Πολιούχου, Αγίου Χριστοφόρου.

Ακολουθούν τη διαδρομή από Παλαιά Δημοτική Αγορά (Σκαλτσοδήμου) σε Πλατεία Ειρήνης, Παπαστράτου, Πλατεία Δημοκρατίας, Χαριλάου Τρικούπη και Βότση. Στάσεις στα Αρχοντικά Πέρου, Σαλάπα, Παπακωνσταντίνου, Κογιώργου, Σκαλίγκου, Ξυνοπούλου.

Τη Διεύθυνση έχει η κυρία Άννα Πανοπούλου και στο Ακορντεόν συνοδεύει ο Βασίλης Παπαδογιώργος. Στις κιθάρες είναι οι Στέφανος Κακαβούλας, Ηλίας Κωτσαρέλης και Κώστας Κουτσούκης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 102 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.