Με χρυσά μετάλλια στο λαιμό τους, την κούπα και ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό τους, επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρας, τα χρυσά κορίτσια του πόλο μετά την επικράτηση τους στον τελικό του World Cup επί της Ουγγαρίας.
Όσοι βρίσκονταν εκεί μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά, τις υποδέχθηκαν με ένα ζεστό χειροκρότημα, ενώ αμέσως μετά έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία.
Μιλώντας στα τηλεοπτικά κανάλια που περίμεναν την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, η Ελευθερία Πλευρίτου είπε: «Είμαστε πανευτυχής. Είναι κάτι για το οποίο αγωνιζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι χρυσό, το λέω και ανατριχιάζω. Θέλουμε σε κάθε τουρνουά να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ο μεγάλος στόχος είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα οπότε περιμένουμε την Σιγκαπούρη.