Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 21 Απριλίου 2025 09:32

Αγρίνιο: Απέδρασαν από τα κρατητήρια δύο Ρομά, δράστες της διάρρηξης σε ΑΤΜ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ανήμερα του Πάσχα συνήθως το αστυνομικό δελτίο είναι φτωχό. Υπάρξουν όμως και εξαιρέσεις, όπως συνέβη σήμερα 20/4 με δύο νεαρούς Ρομά που απέδρασαν από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Πρόκειται για τους δύο από τους τέσσερις Ρομά δράστες που επιχείρησαν το Σάββατο 12/4 να διαρρήξουν το ΑΤΜ σε υποκατάστημα τράπεζας του Αγρινίου, που βρίσκεται στην εθνικό οδό κοντά στην είσοδο της πόλης.

Και οι τέσσερις δράστες, που συνελήφθησαν άμεσα, κρίθηκαν από τις δικαστικές αρχές προφυλακιστέοι και παρέμειναν αυτές τις μέρες κρατούμενοι στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, περιμένοντας τη μεταγωγή τους στις φυλακές.

Οι δύο από αυτούς όμως, ένας ανήλικος και ένας 19χρονος, απέδρασαν σήμερα από τον αύλειο χώρο των κρατητηρίων καταφέρνοντας να πηδήξουν τη μάντρα και να μη γίνουν αντιληπτοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος στο παρελθόν έχει αποδράσει άλλες δύο φορές από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Βόλου, όπου βρίσκονταν κατηγορούμενος για άλλες υποθέσεις.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 115 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.