Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 06 Απριλίου 2025 19:26

Βόλος – Παναιτωλικός 0-0 (Δηλώσεις Προπονητών)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πετράκης: «Έτσι όπως κύλησε το ματς μας αφήνει ικανοποιημένους ο βαθμός»

Στην κάμερα της Cosmote TV μίλησε μετά το φινάλε του παιχνιδιού στο Πανθεσσαλικό (0-0) ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Πετράκης.

Δήλωσε:

«Σημαντικό για μένα είναι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή και να διατηρήσουμε την καλή εικόνα που είχαμε στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, αν εξαιρέσουμε 2-3 παιχνίδια στο φινάλε της κανονικής διάρκειας. Αυτός είναι ο διπλός στόχος μας.

Ελέγχαμε το παιχνίδι, δεν δεχθήκαμε κλασικές ευκαιρίες, με εξαίρεση στο τέλος που ο Βόλος πίεσε και ρίσκαρε. Είναι ένα αποτέλεσμα που όπως κύλησε το ματς μας αφήνει ικανοποιημένους. Εμείς δώσαμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά συνολικά στη διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και τώρα».

Γεωργιάδης: «Έχουμε ακόμα δρόμο για να αποφύγουμε τον υποβιβασμό»

Ο προπονητής του Βόλου Κώστας Γεωργιάδης μίλησε μετά την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό (0-0), τονίζοντας πως θα το παλέψουν μέχρι το τέλος για να μείνουν στην κατηγορία.

Όσα είπε στην Cosmote TV:

«Ξέραμε στην αρχή πως είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έπαιζε αμυντικά. Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και το ματς ήρθε ισόπαλο. Έχουμε ακόμα δρόμο και αρκετούς αγώνες, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τι πρέπει να κάνουμε και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος».

 



Διαβάστηκε 127 φορές
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.