Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:13

Στην Αμφιλοχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής (3-4/12/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Γ.Ε.Λ. ως member A της IFAGG στη Ελλάδα σε συνεργασία με τα υπόλοιπα σωματεία που ασχολούνται με την Αισθητική Ομαδική Γυμναστική, προκηρύσσει τους 2ους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στην Αμφιλοχία στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2016.

Είναι η 2η φορά που η πόλη της Αμφιλοχίας φιλοξενεί Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής και αυτό χάρη στην συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ που εκπροσωπεί την πόλη της Αμφιλοχίας πάνω από μια 10ετία εντός και εκτός Ελλάδος.

e-maistros.gr

Διαβάστηκε 1998 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 19:18
Η Αιτωλοακαρνανία στο διαδίκτυο για ενημέρωση επι της ουσίας
west media call west media call west media call
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.