Παρασκευή, 27η Σεπτεμβρίου 2024  3:28 μμ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2024 13:19

Υπεγράφη σύμβαση για την εκτέλεση έργου που αφορά Αγροτική Οδοποιία στην περιοχή Λαγκαδιά του Δήμου Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε σύμβαση για την εκτέλεση έργου που αφορά  Αγροτική Οδοποιία στην περιοχή Λαγκαδιά του Δήμου Αγρινίου, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Οι εργασίες  προβλέπουν βελτίωση των υφιστάμενων δρόμων πρόσβασης σε γεωργική γη και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με σκοπό τη μείωση του κόστους μεταφοράς των προϊόντων, την ευκολότερη και ταχύτερη πρόσβαση γεωργικών μηχανημάτων και των προϊόντων.

«Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε  τους αγροτικούς δρόμους σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Υλοποιούμε σημαντικά έργα στηρίζοντας έμπρακτα  τον αγροτικό και κτηνοτροφικό πληθυσμό του Δήμου μας. Το συγκεκριμένο  έργο είναι  αναγκαίο για την τοπική κοινωνία και είναι μια παρέμβαση ουσιαστικής στήριξης των κατοίκων της περιοχής», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

agrotiki odopoioia agrinio lagadas

Διαβάστηκε 117 φορές
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News