Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  3:16 πμ
 
wm small
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016 18:05

ΠΑΝ.ΣΥ: Δημήτρη, υποκλινόμαστε!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας:

Ο Αιτωλοακαρνάνας, από το Μοναστηράκι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, υπέρ αθλητής Δημήτρης Μπακοχρήστος κατέκτησε την τρίτη θέση, στο αγώνισμα της άρσης βαρών σε πάγκο στην κατηγορία των 54 κιλών και πήρε πανάξια το Χάλκινο μετάλλιο.
Η επιτυχία του μας συγκίνησε όλους ,ανέδειξε την τιτάνια ψυχή του και δικαίωσε την πολύχρονη και επίμονη προσπάθεια του να ανέβει στα υψηλότερα σκαλοπάτια του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το χάλκινο μετάλλιο είναι η αρχή και στην επόμενη παρά ολυμπιάδα το χρυσό θα είναι δική του αποκλειστική υπόθεση.

Μπράβο Δημήτρη . Σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Η επιτυχία σου μας γέμισε δάκρυα χαράς και υπηρηφάνειας. Όσα ευχαριστώ και να σου πούμε είναι λίγα μπροστά στην τεράστια επιτυχία σου και στον χρυσό σου χαρακτήρα. Σου ευχόμαστε να είσαι πάντα γερός. Ο θεός να σου δίνει δύναμη και να έχεις πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια και στην οικογένεια σου που σε στηρίζει.

ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Το κεντρικό συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ.

Διαβάστηκε 1476 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.