Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 18:18

Οι νέοι υποψήφιοι στον συνδυασμό "Δημιουργική Ανατροπή" του Κώστα Λύρου στον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παναγιώτης Αντωνόπουλος : «Εκτιμώ το ήθος, την εντιμότητα και το ενδιαφέρον του Κώστα Λύρου για το Δήμο μας και συμπορεύομαι μαζί του»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Είμαι ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος, διοικητικός υπάλληλος του Πανεπιστημίου Πατρών (έδρα Μεσολόγγι)  και γνωρίζοντας τις εξελίξεις και την πραγματικότητα στα δημοτικά δρώμενα,  στις ημέρες που διανύουμε, αποφάσισα, χωρίς δεύτερη σκέψη, να είμαι ξανά υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημάρχου, Κώστα Λύρου, στην «Δημιουργική Ανατροπή».

Εκτιμώντας το βαθύ και απεριόριστο ενδιαφέρον του για το Δήμο μας, την εργατικότητά του και κυρίως το ΗΘΟΣ του και την εντιμότητά του θα παλέψω στο πλευρό του

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ»

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Αγιογράφος, Μαρία Κοττά η οποία σε δήλωση της  ανέφερε:

«Έχω την μεγάλη χαρά και τιμή να σας ανακοινώσω πως θα είμαι υποψήφια  με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή»  στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές.

Θέλω να ευχαριστήσω τον άξιο Δήμαρχό μας, Κώστα Λύρο για αυτή την  τιμητική πρόσκληση   και δεσμεύομαι να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις  για ένα Δήμο που θα προοδεύει, και θα σέβεται το δημοτικό χρήμα και τους δημότες.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια  να συνεισφέρω τα μέγιστα για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Στον αγώνα αυτό σας ζητώ να είμαστε μαζί!»

 

 

Διαβάστηκε 268 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.