Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 18:09

Δημ.Τζιώλης: Επισκέψιμο το πάρκο Αγρινίου στις αρχές καλοκαιριού – Στο κηποθέατρο παραστάσεις το φθινόπωρο (ηχητικό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θετικές ειδήσεις για την εξέλιξη των εργασιών στο πάρκο περιείχε η τηλεφωνική συνέντευξη του γενικού γραμματέα του Δήμου Αγρινίου Δημήτρη Τζιώλη στονΔυτικά Fm 92,8“.

Όπως ανέφερε, οι εργασίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης και “το καλοκαίρι θα μας βρει επισκέπτες στο πάρκο”! Συγκεκριμένα, οι εργασίες στα μονοπάτια και στην παιδική χαρά έχουν ολοκληρωθεί ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φύτευση.

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι συντηρείται παράλληλα και το κηποθέατρο και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει παραστάσεις στις αρχές του φθινοπώρου.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Δήμητρας Λαοπόδη, ο κ. Τζιώλης εξήγησε ότι οριοθετείται με ξερολιθιά ο χώρος, επισκευάζεται η σκηνή και γενικότερα συντηρείται το κηποθέατρο με προοπτική το Σεπτέμβριο να είναι λειτουργικό. Έμφαση θα δοθεί και στον φωτισμό.

Αναφορά έκανε ο γενικός γραμματέας του Δήμου και στα έργα που εκτελούνται στο οδικό δίκτυο της πόλης δίνοντας απαντήσεις και για τον προβληματισμό που εκφράζει μερίδα επαγγελματιών σχετικά με την επίστρωση των πεζοδρόμων με κυβόλιθους.

Πληροφόρησε ότι μετά την ολοκλήρωση της πεζοδρόμησης στην Καραπαπά αρχίζουν τα έργα σε τμήμα της Παπαστράτου που, ως γνωστόν, δεν είναι μόνο επιφανειακά αφού αντικαθίστανται και όλα τα δίκτυα. Τέλος, ο κ. Τζιώλης εκτίμησε ότι οι πεζοδρομήσεις  περιλαμβανομένου του τμήματος στην περιοχή της Μαβίλη, θα έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζιώλη στον “Δυτικά ΦΜ 92,8”:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 583 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.