Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 14:58

Γιώργος Κωνστανταράκης: ένας Υποπλοίαρχος με αγάπη για το τραγούδι! (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γιώργος Κωνστανταράκης μας παρουσιάζει το τραγούδι του «Χίλιες λέξεις». Πρόκειται για ένα ερωτικό τραγούδι σε δικούς του στίχους και μουσική. Το τραγούδι γράφτηκε το 2018 σε ένα από τα ταξίδια του και σε μία πολύ δύσκολη φάση της ζωής του την οποία πλέον μοιράζεται μαζί μας.

Δείτε το video εδώ:

Ποιος είναι ο Γιώργος Κωνστανταράκης

Είναι απόφοιτος της Σχολής Εμποροπλοιάρχων Ασπροπύργου και τραγουδάει από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Σε ηλικία 10 ετών έλαβε μέρος σε διαγωνισμό τραγουδιού με παρουσιάστρια τη μοναδική Ρούλα Κορομηλά. Υπήρξε μέλος μουσικών συγκροτημάτων, δοκίμασε τις δυνατότητές του σε διάφορα είδη μουσικής ερμηνεύοντας κυρίως mainstream-classic τραγούδια ελληνικά και ξένα. Έχει κατά διαστήματα εμφανιστεί σε γνωστές μουσικές σκηνές της Αθήνας και δηλώνει ότι η μεγάλη του αγάπη είναι η μουσική και το τραγούδι.

Διαβάστηκε 201 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.