Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 18:30

Προς αποχώρηση ο Ανέστης από τον Παναιτωλικό: «Στόχος μου να βρω ομάδα στο εξωτερικό»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με το συμβόλαιό του να «εκπνέει» στο τέλος Ιουνίου, ο Γιάννης Ανέστης πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναιτωλικό.

Ο 32χρονος κίπερ συγκαταλέγεται στα συμβόλαια που λήγουν εντός των προσεχών ημερών, τη στιγμή που από την πλευρά του Παναιτωλικού προκύπτει ότι ελάχιστες περιπτώσεις θα τεθούν στο «τραπέζι» προς ανανέωση.

Μιλώντας στο sportal.gr ο Γιάννης Ανέστης υπογράμμισε:

«Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται και τυπικά σε έναν μήνα. Στόχος μου είναι να βρω μια ομάδα στο εξωτερικό για να ζήσω πάλι αυτές τις όμορφες στιγμές που έζησα στην Σουηδία. Αλλά ποτέ δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόταση από την Ελλάδα».

Αναφέρθηκε ακόμα και τη συνεργασία που είχε με τον Γιάννη Αναστασίου:

«Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα του Παναιτωλικού. Είχε επιτυχίες με την ομάδα, σχεδόν δηλαδή τις δύο χρονιές την έσωσε. Τα προηγούμενα χρόνια είχε περάσει δύσκολα ο Παναιτωλικός».

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 262 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.