Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2023 10:57

Διπλασιάζουν τα φαβορί των τελικών και η συνολική απόδοση στο... 56.00!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ημέρα τελικών η σημερινή με ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Φιορεντίνα – Ίντερ, αλλά και σημαντικές αναμετρήσεις σε Αγγλία και Ισπανία. Ημιτελικός Κυπέλλου στην Τουρκία, έχει ελληνικό στοιχείο το ματς στην Πόλη.

100. AEK – ΠΑΟΚ (20:30)

Ξεκίνημα με τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Από… 40 κύματα πέρασε το που θα διεξαχθεί ο αγώνας, τελικά στον Βόλο, αλλά χωρίς οπαδούς. Η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 4η θέση. Με νίκη θα προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ, σε διαφορετική περίπτωση παίζει στο Κόνφερενς. Του πηγαίνει ο θεσμός, έχει διαδοχικές κατακτήσεις, ενώ θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν θετικά. Η ΑΕΚ όμως είναι δυνατή, με καλή ψυχολογία και ψάχνει το νταμπλ. Ο άσος έχει απόδοση 2.02 και αξίζει να μπει στις επιλογές μας.

Δες εδώ το πλήρες κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας!

811. Έλτσε – Σεβίλλη (20:30)

Στην Ισπανία, συνεχίζεται η εμβόλιμη αγωνιστική και η Σεβίλλη δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Έλτσε. Προέρχεται από το 0-0 με την Μπέτις στο τοπικό ντέρμπι, και η διαφορά της από την 7η Μπιλμπάο είναι στους 2 βαθμούς. Βέβαια, έχει μπροστά της και τον τελικό της αγαπημένης της διοργάνωσης, του Γιουρόπα Λιγκ. Η Έλτσε έχει υποβιβαστεί, ναι μεν χτυπάει τα παιχνίδια της, αλλά σήμερα ίσως να μην τα καταφέρει. Το διπλό σε συνδυασμό με το Over 1,5 έχει απόδοση 2.10 και απλά θα τιμηθεί.

814. Φενέρμπαχτσε – Σίβασπορ (20:30)

Δεύτερος αγώνας για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Τουρκίας μεταξύ Φενέρ και Σίβασπορ. Το πρώτο ματς έληξε 0-0, οπότε όλα είναι ρευστά. Σαφώς και το φαβορί είναι η γηπεδούχος, που παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, έχει ποιοτικές μονάδες, αλλά και τη συμπαράσταση των οπαδών της. Η Σίβασπορ ψάχνει κάποιους λίγους βαθμούς για να σωθεί στο πρωτάθλημα, τώρα όμως προέχει το Κύπελλο. Θέλει για 2η σερί χρονιά να βρεθεί στον τελικό. Έχει σημαντικές επιστροφές σε όλες τις γραμμές και θα το παλέψει. Ένα γκολ μπορεί, πιο δύσκολα όμως να πάρει τη νίκη. Συνεπώς κρατάμε ως επιλογή το 1 & G/G σε απόδοση 2.88.

822. Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι (22:00)

Στην Πρέμιερ Λιγκ, υπάρχει η εξ αναβολής αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής, μεταξύ Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι. Η γηπεδούχος εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, τη στιγμή που η Σίτι έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τώρα προετοιμάζεται για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ (vs Ίντερ) στην Κωνσταντινούπολη. Δύο ομάδες που δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, με επιθετικό πνεύμα και έφεση στο σκοράρισμα. Το G/G & Over 3,5 προσφέρεται στο 2.50 και σημειώνεται στο μπλοκάκι μας.

823. Φιορεντίνα – Ίντερ (22:00)

Με τελικό άνοιξε το κουπόνι (ΑΕΚ – ΠΑΟΚ), με τελικό κλείνει. Ιταλία μεριά, Ρώμη η έδρα, Φιορεντίνα – Ίντερ το ζευγάρι. Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης φέτος. Η πρώτη στο Κόνφερενς Λιγκ και η δεύτερη στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καλά σύνολα, με δίψα για τρόπαιο, ειδικά η τυπικά γηπεδούχος. Ανταγωνιστικές ενδεκάδες και οι δύο, θα αποφευχθούν οι αλχημείες. Ένα κλικ πιο μπροστά βρίσκεται η Ίντερ και θα πάρει την… ψήφο μας, με το διπλό να βρίσκεται στο 2.00.

Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστηκε 233 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.