Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 14 Μαϊος 2023 18:59

Ποια είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ ανάλογα με την ηλικία σας;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολλοί δεν συμφωνούν και εδώ που τα λέμε δεν είναι περίεργο. Όταν οι άνθρωποι έχουν ορμές ή θέλουν τόσο ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχουν ώρες στο σεξ. Απλώς η θέληση, η τεστοστερόνη, η ενέργεια και το πάθος.

Όπως είπαμε εφόσον υπάρχει χρόνος και όρεξη, κάθε ήμερα και ώρα είναι κατάλληλες για ερωτική συνεύρεση με το έτερο ήμισυ. Υπάρχουν όμως ορισμένες ημέρες, οι οποίες θεωρούνται από τους επιστήμονες ιδανικές.

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο London School of Economics, κατέληξε ότι η καλύτερη μέρα για σεξ είναι η Πέμπτη και η χειρότερη η Τρίτη.

Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ώρες για να το κάνεις;

Από τα 20 έως τα 30: Τρεις το μεσημέρι. Αυτή την ώρα η σεξουαλική ενέργεια βρίσκεται στην κορύφωση της.

Από τα 30 έως τα 40: Οκτώ το πρωί. Αυτή είναι η ώρα που το φως του ήλιο ενεργοποιεί την τεστοστερόνη σε άνδρες και γυναίκες.

Από τα 40 έως τα 60: Δέκα με δέκα και μισή το βράδυ. Όσο μεγαλώνουμε η ιδανική ώρα για σεξ είναι λίγο μετά τις δέκα το βράδυ που πέφτουμε στο κρεβάτι.

Από τα 60 έως τα 80: Οκτώ το βράδυ. Είναι η ηλικία που αρχίζουμε να πηγαίνουμε για ύπνο ακόμα νωρίτερα και να ξυπνάμε επίσης νωρίς.

pronews.gr

Διαβάστηκε 479 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.