Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 18:22

Έκθεση του Ανδρέα Θ.Σιάχου στην Αγία Σοφία Θέρμου (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας επισκέφτηκε με χαρά την ιδιωτική πινακοθήκη του εξαιρετικού Ανδρέα Θ. Σιάχου με τα 150 έργα του, εκ των οποίων τριάντα είναι για την λαογραφία και την παράδοση.

Όπως τόνισε ο κ. Κωνσταντάρας:

η έκθεση θα είναι ανοιχτή κάθε Κυριακή στην Αγία Σοφία δήμου Θέρμου σε ένα καινούργιο κτίριο με θέα στην λίμνη Τριχωνίδα, με ελεύθερη είσοδο. Καθημερινά ο Ανδρέας Σιάχος δημιουργεί με το πινέλο του ωραίους πίνακες ζωγραφικής, στο εργαστήριο του που και αυτό βλέπει την Τριχωνίδα από ψηλά. Να εκφράσω την χαρά μου και την ευγνωμοσύνη μου, που μου δόθηκε η ευκαιρία να δω την σπουδαία πινακοθήκη του φίλου Ανδρέα που μας συνδέει αμοιβαία φιλία και πατριωτική αγάπη. Να έχει υγεία να δημιουργεί ο ξεχωριστός φίλος , συμπολίτης και καλλιτέχνης Ανδρέας Σιάχος”!

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 295 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.