Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 12:38

Δεν είναι... πρωταπριλιάτικο αστείο το 8.00 του «Λέβα»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά τη νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα έχει... καπαρώσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Χαρακτηριστικό αυτού πως το να κατακτήσουν τον τίτλο οι Μαδριλένοι προσφέρεται πλέον σε απόδοση 20.00. Δώδεκα βαθμοί είναι αυτοί, δεν καλύπτονται τόσο εύκολα, σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η απόδοση πρωταθλητή Ελλάδος;

Λίγα λόγια για τη γηπεδούχο. Έχει απολογισμό 13 βαθμούς έπειτα από 26 αγωνιστικές, έναν λιγότερο από όσους απέχει από τη «σωτηρία». Προχώρησε σε νέα αλλαγή τεχνικού (3η φετινή) και η αλήθεια είναι πως ο Μπεκασέσε αποτελεί ελπιδοφόρα λύση. Ο Αργεντίνος τεχνικός είχε ξεχωρίσει με το συμπαγές σύνολο που είχε φτιάξει στη Ντεφένσα Χουστίσια. Υπέγραψε διετές συμβόλαιο, συνεπώς περισσότερο στην επόμενη σεζόν είναι η στόχευσή του, δε νομίζουμε πολλοί να ελπίζουν σε παραμονή ακόμα στην Έλτσε. Το λογικό σενάριο είναι να το ρίξει στην άμυνα, μπας και αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Στο στρατόπεδο των Καταλανών επικρατεί ευφορία, ουδείς πλέον θυμάται ιδιαίτερα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Μάλιστα υπάρχει και η πιθανότητα του νταμπλ, την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Τσάβι υποδέχεται τη Ρεάλ, με στόχο να υπερασπιστεί το 1-0 που κέρδισε μέσα στο «Μπερναμπέου», στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Πάντως, θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, κυρίως στο δημιουργικό σκέλος. Ο χαφ Φρένκι ντε Γιονγκ, οι εξτρέμ Ντεμπελέ, Ραφίνια και φυσικά ο πολύτιμος Πέδρι, αποτελούν πολύ σημαντικές ελλείψεις για τον Τσάβι.

Οπότε, το βάρος πέφτει στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος αφενός θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της La Liga (15 τέρματα, ακολουθούν Ουνάλ με 13 και Χοσέλου, Άσπας, Μπόρχα Ιγκλέσιας, με 12) κι αφετέρου να σκοράρει έπειτα από 1,5 μήνα. Εξάλλου, στο πρωτάθλημα «βρήκε δίχτυα» μόνο μία φορά στα 6 τελευταία, «φτωχός» απολογισμός για τις επιδόσεις του Πολωνού. Το στοιχείο αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ουραγός Ελτσε θα κλειστεί στα καρέ της και λογικά η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει αρκετά φάουλ, ή θα απειλήσει γενικότερα από στατικές φάσεις, κάνουν αρκετά πιθανό να σκοράρει ο Πολωνός με κεφαλιά, ειδικό που προσφέρεται σε πολύ καλή -ενισχυμένη*- απόδοση.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά, ψαγμένα άρθρα και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστηκε 594 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.