Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 12:27

Μπάσκετ-Elite League: Κρίσιμη μάχη για ΦΕΑ και ΑΟ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ σημαντική είναι για την προσπάθεια που κάνουν να κρατηθούν στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν η αναμέτρηση της ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ με το Αγρίνιο το Σάββατο στις 16:00 για την 25η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολύτιμο έδαφος με την ήττα τους στην Καβάλα και χρειάζονται τη νίκη για να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους να μπουν στα play out.

«Ερχόμαστε από μια πολύ σκληρή με το τρόπο που ήρθε ήττα στη Καβάλα αλλα δεν έχουμε χρόνο να κοιτάξουμε πίσω. Κοιταμε μόνο μπροστά. Έχουμε 6 αγώνες μπροστά μας, τα 3 στην έδρα μας, κρατάμε τη τύχη στα χέρια μας και καθώς φαίνεται ο αριθμός 10 με ευνοικη ισοβαθμία η 11(νικων) θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στα play out. Δεν πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας όπως ακριβώς γίνεται και στο πάνω μέρος της βαθμολογίας και αυτο ειναι μια αποδειξη του ποσο ισορροπημενο και συναρπαστικο πρωταθλημα γίνεται», τόνισε ο Αλέξης Καρατζάς. «Ακομη και αν δε τα καταφέρουμε, μας ενδιαφέρει να είμαστε μέχρι τέλους ανταγωνιστικοι όπως το έχουμε κάνει στα περισσότερα ματς φετος και όταν τραβήξουμε γραμμή στο τέλος να τα έχουμε καλά με τον εαυτό μας ότι κάναμε το καλύτερο δυνατό. Μπροστά μας είναι ένας αντίπαλος με τον ακριβώς ίδιο στόχο. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι κλειστό με μεγάλη πίεση εκατερωθεν αλλα εχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει», πρόσθεσε ο προπονητής της ΦΕΑ.

Οι φιλοξενούμενοι επιζητούν το τρίτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα για να αποσπαστούν από τις δύο τελευταίες θέσεις.

«Η ΦΕΑ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Έχει παίκτες που αγωνίζονται χρόνια μαζί και αυτό τους δίνει ομοιογένεια. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το παιχνίδι και έχουμε στόχο να επιστρέψουμε στις νίκες. Ξέρουμε ότι δε θα έχουμε εύκολο έργο και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε το ροζ φύλλο. Καταλαβαίνουμε όλοι πως μπαίνοντας στην τελική ευθεία δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη και νομίζω πως όλες οι ομάδες θα παρουσιαστούν πολύ προσεκτικές, γιατί πλέον μπαίνει το πρέπει στις προσπάθειες όλων μας», επισήμανε ο 25χρονος γκαρντ, Γιάννης Τσούκας.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 334 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.