Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 02:26

Γιατί έρχεται ο Johnny Depp στο Αγρίνιο;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Σύμφωνα με πληροφορίες από την οργανωτική ομάδα του "Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Αγρινίου",  ο Johnny Depp και ο Iggy Pop προσκλήθηκαν μαζί με την σκηνοθέτιδα Sophie Blondy να παρευρεθούν στην πανελλαδική πρεμιέρα της ταινίας της "Tell Me Iggy" που αφορά την ζωή του Iggy Pop.
 
Οι πληροφορίες λένε οτι ο Iggy Pop λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων την περίοδο αυτή (Ιούνιος 2023) δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί, αλλά ο Johnny Depp δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να παρευρεθεί συνδυάζοντας  το ταξίδι  με τις διακοπές του στα Ελληνικά νησιά. Θυμίζουμε ότι είναι και ιδιοκτήτης μιας μικρής νησίδας στο Αιγαίο Πέλαγος με το όνομα Στρογγυλό που απέκτησε έναντι 4,2 εκατομμυρίων ευρώ το 2015.
 
Η σκηνοθέτιδα της ταινίας Sophie Blondy δήλωσε οτι θα παρευρεθεί σίγουρα.
 
Θυμίζουμε ότι στην περσινή διοργάνωση παρευρέθηκε και ο Αμερικανός σκηνοθέτης Samuel Tressler στην πανευρωπαική πρεμιέρα της ταινίας του "LEDA" που πραγματοποιήθηκε στο φεστιβάλ.
 
Σίγουρα αυτό αποτελεί μια επιτυχία για το Αγρίνιο προσδίδοντας μεγάλη προστιθέμενη αξία στο φεστιβάλ, την πόλη και την εξωστρέφεια.
 
Θυμίζουμε ότι το «3ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Αγρινίου: Οι Μονόλογοι της Λήδας» φέτος θα πραγματοποιηθεί απο Παρασκευή 16 εως και Κυριακή 18 Ιουνίου στον αύλειο χώρο των Παπαστρατείων Εκπαιδευτηρίων στο Πάρκο.
 
Διαβάστηκε 1796 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 02:28
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.