Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 01 Απριλίου 2023 02:23

Παναιτωλικός: Παρουσία Κωστούλα η προπόνηση και στάση αναμονής για τη μεταβίβαση…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Παναιτωλικός  υποδέχεται αύριο, Σάββατο 1η Απριλίου, τη Λαμία για την 2η αγωνιστική των play outs αλλά είναι τα διοικητικά που απασχολούν κυρίως τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας. Η στασιμότητα-που διαφαίνεται- στις διαδικασίες μεταβίβασης αποτελούν αντικείμενο συζητήσεων και φημολογιών το τελευταίο 10ημερο.   

Με την παρουσία του Φώτη Κωστούλα ωστόσο διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, τελευταία πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία. Αντιθέτως, οι άνθρωποι της οικογένειας Καμίνσκι δεν έδωσαν το «παρών».

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εξάλλου μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες, είναι πως τηρείται στάση αναμονής για το τι μέλλει γενέσθαι με την μεταβίβαση των μετοχών στους Αμερικανούς επενδυτές με την υπόθεση να παραμένει  σε κρίσιμη καμπή σε ότι αφορά την τελική της έκβαση. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τίποτα δεν μπορεί να αποκλεισθεί…

Υπενθυμίζεται ότι οι πολύμηνες συζητήσεις μεταξύ Κωστούλα-Καμίνσκι κατέληξαν σε ανακοινώσεις στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, με την έγκριση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την μεταβίβαση του 89.95% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών να δίνεται στις 13 Φεβρουαρίου.

Το διάστημα αυτό για τον Παναιτωλικό ήταν μεταβατικό, με την οικογένεια Καμίνσκι και τους ανθρώπους της να κάνουν τις πρώτες κινήσεις τους, σε πλαίσιο καλής συνεργασίας με την διοίκηση Κωστούλα. Φέρεται μάλιστα η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να έχει αποτυπωθεί και έντυπα.

Επί του πρακτέου, την δεδομένη χρονική στιγμή το ζήτημα παραμένει «ανοικτό» και εξ ου τηρείται και στάση αναμονής.

Η υλοποίηση της συμφωνίας εξαρτάται από  τη ρύθμιση του οικονομικού σκέλους που έχει συμφωνηθεί. Πλην όμως μέχρι να συμβεί αυτό οι μετοχές και κατ’ επέκταση και η διοίκηση παραμένει στα χέρια του Φώτη Κωστούλα. Εύλογα επομένως καθορίζεται από αυτόν και το πλαίσιο της λειτουργίας της ΠΑΕ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 306 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.