Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 21:26

Συμπόρευση Κατερίνας Μπάκα - Νταλακώστα με τον υποψήφιο Δήμαρχο, Θανάση Λύρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ευχαριστώ την Κατερίνα Μπάκα - Νταλακώστα, από το Αιτωλικό, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Θανάσης Λύρος

"Σε λίγους μήνες θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές και θα εκλέξουμε τον Δήμαρχο για την επόμενη περίοδο.

Ο τόπος μας δεν πάει καλά. Ένας τόπος με τόσες ομορφιές και προοπτικές ανάπτυξης έχει μείνει στάσιμος. Υπάρχει μεγάλη ανεργία στον πληθυσμό μας και ειδικότερα στους νέους ανθρώπους. Η καθημερινότητα και ιδιαίτερα η καθαριότητα είναι μεγάλα προβλήματα, που μέχρι τώρα δεν έχουν βρει την λύση τους. Υποσχέσεις δίνονται κάθε φορά πολλές αλλά παραμένουν μόνο λόγια.

Χρειαζόμαστε επομένως έναν άνθρωπο με γνώση, ικανότητα και αποφασιστικότητα να ηγηθεί και να λύσει τα θέματα που μας απασχολούν.

Είμαι βέβαιη πως ο Θανάσης Λύρος έχει αυτά τα προσόντα και είναι ο Δήμαρχος που μπορεί να φέρει αποτελέσματα. Σ’ αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα δηλώνω πως θα είμαι στο πλευρό του. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε εκλογική διαδικασία ως υποψήφια, ζητώντας την ψήφο των συμπολιτών μου. Θα καταβάλλω όμως κάθε προσπάθεια να βοηθήσω κι εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις, να πάμε τον τόπο μας μπροστά, «εκεί που του αξίζει», όπως λέει κι ο ίδιος."

Κατερίνα Μπάκα - Νταλακώστα
Πτυχιούχος Πληροφορικής
Διαβάστηκε 354 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.