Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 20:23

Αγρίνιο: Ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, εταιρείες και καταστήματα – Λίστα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πού θα στείλετε βιογραφικό

Διάφορες ανοιχτές θέσεις εργασίας σε επιχειρήσεις, εταιρείες και καταστήματα είναι ανοιχτές αυτή την εβδομάδα στο Αγρίνιο (και όχι μόνο). Δείτε που θα επικοινωνήσετε και που θα στείλετε βιογραφικό:


ΖΗΤΕΙΤΑΙ νέος ή νέα με δίπλωμα οδήγησης και ελάχιστη γνώση Η/Υ για υπάλληλος πάρκινγκ. Μόνο απογευματινές ώρες. Αποστολή βιογραφικών στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ άτομο για τη θέση του barista, Part time & Full time. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2641020989 και 6948526575.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ εξωτερικός πωλητής X-Van από την εταιρεία Α.Σ. Σαράκης ΑΕ (Μπισκότα Παπαδοπούλου). Απαραίτητη προϋπόθεση έως 40 ετών και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Τηλ. 2641021030 και 6936144575. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY OPAP, στο κέντρο της πόλης του Αγρινίου, πεζόδρομος Μπουκογιάννη 4, αναζητάει νέους συνεργάτες. Παροχές: Σταθερός Μισθός, Bonus, Ασφάλιση, Μόνιμη και σταθερή εργασία. Αποστολή βιογραφικών στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κυρία να εργαστεί σε ξενοδοχείο – εστιατόριο, στην ορεινή Ναυπακτία, στο τμήμα καθαριότητας και λάντζας. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλ. 6978172711.


ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ενδυμάτων και υποδημάτων URBAN LEAF στο κέντρο του Αγρινίου (Κύπρου 2), ζητά πωλήτρια/πωλητή για πλήρη ή μερική απασχόληση. Απαραίτητη η κάρτα ανεργίας (2 έτη). Προσόντα: Πολύ καλή γνώση Η/Υ – social media, γνώση Αγγλικών, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Αν ενδιαφέρεστε για τη θέση, είστε επικοινωνιακός/ή και σας αρέσει ο χώρος της μόδας, αποστείλετε βιογραφικό στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ αναζητεί συνεργάτη – Πράκτορα με έδρα το Αγρίνιο για την εξυπηρέτηση του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Θα ληφθούν υπόψη:

  • Εμπειρία στον χώρο των ταχυμεταφορών/μεταφορών
  • Γνώση της τοπικής αγοράς
  • Υπάρχουσα εγκατάσταση/κατάστημα

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΖΗΤΕΙΤΑΙ μηχανικός αυτοκινήτων -22 ετών και άνω- για πλήρη 5ήμερη απασχόληση. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις: BOSCH CAR SERVICE ΚΟΥΡΙΚΑΣ ΜΑΡΙΟΣ. Τηλ. 2641059286. Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή, μεταξύ 08:30-18:00.


ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ υπάλληλος γραφείου και μηχανικός αυτοκινήτων για την Κεφαλλονιά, για την επιχείρηση «Ιωάννης Καπελλάκης». Τηλ. 2641033282.


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ στην περιοχή Στράτου-Αχελώου αναζητά: 1. Χειριστή μηχανημάτων έργου, φορτωτή, τσάπα κ.λπ.. 2. Οδηγό με δίπλωμα Γ΄ Κατηγορίας. 3. Χειριστή κλαρκ με πιστοποίηση. 4. Υπεύθυνο εργοστασίου παραγωγής. Ικανοποιητικός Μηνιαίος μισθός, ασφάλιση και επιπλέον παροχές. Ηλικία από 30-55 ετών. Εργασιακή εμπειρία και συστάσεις απαραίτητες. Βιογραφικά: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Τηλ. 6984605655.


Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «Ανταλλακτικά Παπαχρήστος» ζητάει πωλητή ανταλλακτικών. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΖΗΤΕΙΤΑΙ κοπέλα για επιδοτούμενη απασχόληση σε ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop). Απαραίτητες γνώσεις χειρισμού WordPress. Τηλ. 2641047568, ώρες καταστημάτων.


ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ Αλεξάνδρα Μπιτχαβά αναζητούν καθηγητή/τρια για μόνιμο συνεργάτη σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον. Περαιτέρω πληροφορίες και επικοινωνία στείλτε βιογραφικό σημείωμα (CV) στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλέστε στο τηλέφωνο 6974439121.


ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ που ασχολείται με εισαγωγή και εμπόριο καφέ, ζητείται άτομο με εμπειρία για το τμήμα των πωλήσεων. Για τους Νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας. Τηλ. 6930120434, 2641050153 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4* στη Βασιλική Λευκάδας ζητά προσωπικό για την καλοκαιρινή σεζόν. Παρέχεται διαμονή, διατροφή και ασφάλιση. Ειδικότητες: ρεσεψιόν (πρωινή/βραδινή), μάγειρας, σέρβις, μπουφέ, καθαρίστρια, αισθητικός.Βιογραφικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο Αγρίνιο ζητά για την στελέχωσή της διοικητικό (Παραγωγή, Οικονομικά) και εργατικό προσωπικό. Προυπηρεσία σε αντίστοιχες θέσεις απαραίτητη. Παρακαλώ στείλτε βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Περισσότερες θέσεις εργασίας

Περισσότερες θέσεις εργασίας μπορείτε να βρείτε στην Εφημερίδα «Αναγγελία» που κυκλοφορεί κάθε βδομάδα, από Πέμπτη βράδυ, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στο Αγρίνιο:

  1. City Press-Χαραλαμποπούλου Αγγελική: Παναγοπούλου 2-4 και Π. Σούλου (κοντά στο Συντριβάνι).
  2. L&L 1min. To Go, Ψιλικά-Λεωνίδας Χαλιμούρδας: Πλ. Τσακανίκα, έναντι Παιδικού Σταθμού.
  3. Ψιλικά-Ανδρέας Σιαδήμας: Χ. Τρικούπη 10 (Πλ. Συντριβάνι).
  4. Περίπτερο-Νικόλαος Σιώρος: Τερτσέτη και Καλυβίων.
  5. Περίπτερο-Νικηφόρος Θεοδωρόπουλος: Παπαϊωάννου και Τερτσέτη.
  6. Ψιλικά-Ουρανία Καραλή: Δαγκλή 7 (πλησίον Πλ. Χατζοπούλου).
  7. Είδη παντοπωλείου, Ψιλικά-Γιώργος Φούντας: Χ. Τρικούπη και Μακρή 5 (έναντι Attica Bank).
  8. Περίπτερο-Ιωάννης Πεσλής: Εθν. Αντιστάσεως 66.
  9. Περίπτερο-Κωνσταντούλα Πεσλή: Φιλελλήνων και Ρήγα Φεραίου.
  10. Ψιλικά-Θωμάς Κουτρομάνος: Σπ. Τσικνιά 2, πρώην Τσαλδάρη (Πλ. Ειρήνης).
  11. Περίπτερο-Σοφία Σταμούλη: Γ. Ρίτσου & Βλαχερνών (γήπεδο)
  12. Full Shop-Μουσακιάν Γεωργία: Δημοτσελίου και Καραπαπά.
  13. Μίνι Μάρκετ-Φουρλή Δέσποινα: Μακρή 42.

Στην Εφημερίδα θα βρείτε και εκατοντάδες ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ κάθε κατηγορίας.

Βάλτε τη δική σας αγγελία με ένα τηλέφωνο στο 2641049000 ή με ένα e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 864 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.