Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 18:20

Αγρίνιο: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή (2/4) για τον αγώνα δρόμου «Αγιος Αρτέμιος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για τη διεξαγωγή του 10ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου «Άγιος Αρτέμιος», την Κυριακή 02/04/2023, έλαβε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Δημήτρης Γαλαζούλας.

Αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, στην περιοχή τοπικής αρμοδιότητάς μας, λόγω διεξαγωγής του 10 ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου, με την επωνυμία «Άγιος Αρτέμιος», την Κυριακή 02/04/2023 και ώρα εκκίνησης την 11.15΄ ώρα αποφασίστηκε η σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών:  Μοίραρχου Σπ. Τόντου – ανώνυμη οδός όπισθεν Αστυνομικού Μεγάρου Ακαρνανίας – Δημάδη – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Ανδρέα Παναγοπούλου – Παπαστράτου – Ελ. Βενιζέλου – Ηρ. Πολυτεχνείου – Δαγκλή – Δεληγιώργη – Καλλέργη και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, την Κυριακή 02/04/2023, από ώρα 10.45΄ έως ώρα 13.15΄, για την ασφαλή διεξαγωγή του 10 ου Λαϊκού αγώνα δρόμου ‘’ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ’’, συνολικής διαδρομής 5 χλμ.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας. Η παρούσα ισχύει την Κυριακή 02/04/2023 από ώρα 10.45΄ έως ώρα 13.15΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.