Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 20:41

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ – single «Χειμώνα με ομίχλη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Χειμώνα με ομίχλη»

(Δείτε το official lyric video εδώ)

Οι rockers «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ» μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους single . Το εκρηκτικό « Χειμώνα με ομίχλη» είναι ένα δυνατό ερωτικό ροκ κομμάτι και η πρώτη γεύση από τη νέα τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει εντός του 2023.

Οι “ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ” είναι ένα ελληνόφωνο ροκ project, μια δημιουργία του Jester όπου υπογράφει τους στίχους και τη μουσική των κομματιών δίνοντάς τους ζωή πίσω απ’ το μικρόφωνο. Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους και για το δεύτερο δίσκο τους επιστράτευσαν τον Κώστα Βρετό ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση και τις κιθάρες και τον Κώστα Μάτη στα τύμπανα. Την παραγωγή αλλά και το μπάσο έχει αναλάβει ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος, ολοκληρώνοντας το line up του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ των “ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ”.     

Official links

https://www.facebook.com/kassandramusicprojectofficial

https://www.youtube.com/channel/UCzv1-fCRMXNwvsp6We4tELQ 1

https://open.spotify.com

  FIND US

https://www.facebook.com/AngelsPRmusicPromotion/

https://www.instagram.com/angelsprmusicpromotion

 

Διαβάστηκε 346 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 23:58
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.