Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:56

Αυτή η νύχτα μένει: Το γκέι ζευγάρι που θα ταράξει το «Όνειρο»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η προσθήκη ενός νέου ήρωα στην σειρά του ALPHA, “Αυτή η νύχτα μένει”, φέρνει και ένα νέο έρωτα που θα τους ταράξει όλους. Μια ακρόαση που διοργανώνει ο Στρατής θα γίνει η αιτία για να γνωριστούν δύο άνθρωποι και να γίνουν το νέο ζευγάρι της σειράς.

Ο Ντίνος έλαβε μέρος στην οντισιόν που οργάνωσε ο Στρατής για την εύρεση νέων τραγουδιστών. Όλοι πάγωσαν όταν είδαν έναν άντρα με γυναικεία ρούχα να ανεβαίνει στη σκηνή και να ερμηνεύει με μοναδικό τρόπο ένα τραγούδι της Μαρινέλλας.

Ένας καλλιτέχνης που διαφέρει από τους υπόλοιπους για την εποχή που έχει τοποθετηθεί η σειρά. Μάλιστα, οι δύο ιδιοκτήτες θα διαφωνήσουν και για το εάν πρέπει ή όχι να τον προσλάβουν.

Ένα πρόσωπο που δεν θα περάσει απαρατήρητο καθώς θα ελκύσει το ενδιαφέρον του αστυνόμου Αλέξανδρου. Θυμόμαστε δε ότι έχει και ένα μυστικό ο αστυνόμος που δεν θέλει να μαθευτεί.

Αυτό από ότι φαίνεται είναι η σεξουαλικές του προτιμήσεις. Ο Αλέξανδρος είναι ομοφυλόφιλος και θα προσεγγίσει τον Ντίνο. Πρώτα, σαν φίλοι και λίγο αργότερα θα γίνουν ζευγάρι, στην σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”. Με τις αντιδράσεις να είναι έντονες.

youfly.com

Διαβάστηκε 774 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.