Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:54

Αυτή η Νύχτα Μένει – Σοκ: Η Μαρίνα είναι ζωντανή στην Αθήνα;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία ανατροπή που έρχεται για να σοκάρει. Μία αποκάλυψη σκάει σαν κεραυνός και ανατρέπει τις ζωές των πρωταγωνιστών.. Μήπως, τελικά, η Μαρίνα είναι ζωντανή, στη σειρά Αυτή η νύχτα Μένει;

Όλα ξεκινούν, όταν η Φωτεινή αποφασίζει να πάει στην Αθήνα για ένα ταξίδι – αστραπή. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, καθώς η νεαρή κοπέλα περπατά στο δρόμο, παρατηρεί πως απέναντι βρίσκεται η … μητέρα της!

Μια γυναίκα, ίδια η Μαρίνα, περπατά ξέγνοιαστα στα σοκάκια της Αθήνας, φορώντας γυαλιά και προσπαθώντας να καλύπτει τα ίχνη της, στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει. Η Φωτεινή την βλέπει και σαστίζει..

Είναι δυνατόν να ζει η μητέρα της; Μήπως ήταν κάποια άλλη γυναίκα που της έμοιαζε; Δυστυχώς, η Φωτεινή δε καταφέρνει να προσεγγίσει αυτή την κυρία που μοιάζει τόσο στη μητέρα της.

Επιστρέφοντας στο χωριό, οι σκέψεις της δε την αφήνουν σε ησυχία. Είναι δυνατόν να ήταν τόσο μεγάλη η ομοιότητα; Ή μήπως, τελικά, η Μαρίνα ζει στην Αθήνα, κρυφά από όλους; Μια τέτοια εξέλιξη ανατρέπει τα δεδομένα.

youfly.com

Διαβάστηκε 524 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.