Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 13:24

Αγρίνιο: Παρουσιάστηκαν με επιτυχία οι ποιητικές συλλογές της κ. Κατερίνας Λιβιτσάνου-Ντάνου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά Αγρινίου, η παρουσίαση δύο ποιητικών βιβλίων της κυρίας  Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου, ο άνθρωπος που μιλούσε με τον ήλιο και στη σκιά του κόσμου.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν, ο Δήμος Αγρινίου, οι εκδόσεις Βακχικόν και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μάρτη) και την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης (21 Μάρτη), με θέμα τη γυναίκα όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα στα δύο βιβλία, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Βακχικόν.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους της Ποίησης , που παρακολούθησαν με προσοχή και ενδιαφέρον την εκδήλωση.

Παραβρέθηκαν  η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Μαρία Παπαγεωργίου, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση, η Περιφερειακή σύμβουλος κ. Κωνσταντίνα Κατσαρή, η Πρόεδρος του Λαογραφικού Μουσείου  κ.Μαίρη Χρυσικοπούλου.

Έγινε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη και η κ. Λιβιτσάνου διάβασε δύο ποιήματά της, αφιερωμένα στη μνήμη τους.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος κ. Νικόλαος Κανής.

Για τα βιβλία μίλησαν οι φιλόλογοι κ.Ζαμπάρα Ελένη, κ.Θεοδώρα Καραγεώργου και ο κ.Λίνος Υφαντής.

Στο τέλος η κ. Κατερίνα Λιβιτσάνου - Ντάνου έκλεισε την εκδήλωση και υπέγραψε τα βιβλία της.

 Η φωτογράφηση έγινε από την  κ.Χριστίνα Σπυροπούλου Κουτρολού.

Διαβάστηκε 283 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.